Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, tamala pa ko se vsede v avto kaže na radio in dela Laaaaaa. In če ne dam točno te, se razjezi in tečka, dokler je ne dam

.... pod zapestnico se ji je vse vnelo, šele takrat sem videla, da ima tudi rokico malo zatečeno....izgleda tako, kot bi imela opečeno
. Zdaj se namreč odločam kateri termometer bi kupila. Imamo sicer navadnega, ampak Lara ne pusti več meriti v ritki tako, da bi kupila kakšnega ušesnega. Zdaj pa me zanimajo vaše izkušnje oz. kaj imate doma in s katerimi ste najbolj zadovoljne.... Hvala lepa že vnaprej.
Vazno, da gre na boljše
.
.Upam da mi uspe prebrat preden se Žan zbudi
in je vse narejeno
.Sedaj je boljši,le kašljat je začel
.Upam da ste sedaj dobro
mi je tako luštno ko lahko vse oblečem kar mi je lepo
je načrtovan ali se je zgodil sam od sebe?
zakaj zmeraj samo jaz kuham in nikol on. Pa mu odgovori, da zato, ker ne zna. Domen je bil tiho, nakar pa izjavi:Ja, ati, ti si pa isti kot Jan Plestenjak, on tud ne zna kuhat, likat tud ne, prat tud ne, in on rad spi dolgo ob nedeljah