Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: kasso Da se še jaz malo javim. Sem bila celo popolne od doma. Mi je pa Naty poslala sms, da so se žanu naredile pikice po rokah, a zdravnici to ni dovolj, tako da bo jutri dobil vse mlečne obroke in bodo videli kaj bo. Je pa zelo slabe volje, ker je že sam odnos zdravnice Za Žana in Naty Zdaj se pa skočim pod tuš in ne vem, ali bom še kaj likala ali se bom zleknila na kavč...bom premislila pod tušem Pa kaj je tem zdravnikom Pri znankinem sinu so sedaj pri 7 letih odkrili alergijo na mlečne izdelke in gluten. Ko je imel velikokrat drisko, pa so skoz govorili, da je viroza, sedaj pa vidijo, da ni viroza. Strokovnjaki Ja, pri sinu moje prijateljice so tudi ugotovili alergijo na mleko in mlečne izdelke, jajca... šele pri 4 letih, prej pa ga je dušilo (še na urgenci in v bolnici zaradi tega), pa hude trebušne krče je bošček imel ..strokovnjaki ful ja hijenca in Anitka vidve pa imata zelo lepa poklica. Jaz pa z mojim nisem niti malo zadovoljna...to sem šla študirat, ker praktično v otroštvu in mladosti nisem imela kaj veliko izbire, pa tudi največ zaradi staršev sem šla na ekonomijo. Mogoče pa, ko otroci zrastejo me prime in se vpišem še na kakšen faks Tiana, sem zelo vesela zate, da ti je zalaufalo v novi službi, pa da tvoj mali Erazem ostane priden in ti pusti spati še naprej, da boš imela več energije čez dan Pa za Gala Likanje za danes odpade, grem v horizontalo. nočko Lahko, mirno,...noč