|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-5
16.2.2009 14:57:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: altati

IZVIRNO SPOROČILO: mis

A kera ve kako je kaj piskot? Tako sem vesela... Kolk dojenčkov... Kera je nasednja? Lina al anč?

kuki je super, mala Ana je pa črnolasa princeska.
Popolna je! Srčkana za umret.
Sem jo božala, cartala...mah ne vem, pomoje se bom kar k piškotovim preselila za varuško....meni so ti novorojenčki noro dobri- Tako popolna, dišeča bitjeca.....
Jutri prideta domov.

superuser posted image user posted image user posted image .....povej ji, da že nestrpno čakam prve fotke !!!!!!

Aja, pa še ena kolegica je tudi rodila v soboto, in sicer Brino.

A bodo letos kar punčke navalile ?

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 2201
16.2.2009 15:58:31   
mis
Super, se veselim fotkuser posted image

Dejte si nosečke tickerje gor no, da lahko spremljamo kako daleč ste!user posted image

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
   [Brisano sporočilo]
16.2.2009 17:00:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mis)
  Neposredna povezava do sporočila: 2203
16.2.2009 17:09:53   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: sivkamivka

komaj čakam, da vidim kakšno fotko. kdaj pa prideta domov? jutri?

altati, ti pa hitro menjaš razpoloženja. user posted image enkrat otroci prepovedana tema, pol pa kar oboževanje. saj nisi dvojčica po horoskopu user posted image

očitno nisi dojela point-a o otrocih kot prepovedani temi....to sploh ni pomenilo da jih ne maram, ampak samo da obstaja v life-u še kaj drugega kot otroci.
včasih res paše kakšna druga debata, se ti ne zdi? pa ne glede na to koliko jih imaš rad oz.jih obožuješ...

< Sporočilo je popravil altati -- 16.2.2009 17:10:32 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
16.2.2009 17:55:03   
moci
sam da vidim svoj tiker, men se zdi, da je še za 2 letiuser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
16.2.2009 17:57:32   
moci
hehe se mi je zdeluser posted image

eh, ne da se mi popravljat.

midve sva s sprehoda. piiiha. mrrrrrazzzz.
punce, kako se ve rekreirate?
jaz se spravljam že doooolgo, pa vedno najdem izgovor.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
16.2.2009 18:19:31   
*anč*
moci  jst mam fitnes 1x na teden, me je šola prsililauser posted image , sobno kolo pa kr sameva in sameva...

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
16.2.2009 18:33:01   
pikapolona2
moci jst hodim zdej pozimi 2x na teden na pilates.....fuul dober....tolk me je včasih prebolela hrbtenica ker res sedim tudi po 10 ur na dan...zdej pa moram potrkat da je fuuul boljše. Se kar fajn razmigam....si pa kr 3 mesečno karto kupim da imam potem slabo vest če ne grem.
Moj orbitrek pa tudi sameva...zdej sm ga še v zgornji štulk preselila da ga ne gledam prevečkrat in nimam slabe vesti.

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
16.2.2009 18:35:20   
moci
pikapolona, pa hodiš sama? meni je pilates fino, samo so štartale septembra, pa me je sram sama uletet in delat budalo iz sebeuser posted image
kam pa hodiš?

do kranja ali ljubljane bi se kateri kar pridružila

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
   [Brisano sporočilo]
16.2.2009 19:24:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu altati)
  Neposredna povezava do sporočila: 2210
16.2.2009 22:58:24   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: moci

pikapolona, pa hodiš sama? meni je pilates fino, samo so štartale septembra, pa me je sram sama uletet in delat budalo iz sebeuser posted image
kam pa hodiš?

ja hodim sama...če bi čakala na frendice se nebi nikoli uskladile ker ma vsaka drgač ritem. Hodim na Kokrco pri Kranju v en majhen studio na eno semiindividualno vadbo kjer smo samo 3 punce. Tak da naši skupini se ne moreš pridružit ker smo že od septembra iste....lahko pa ti dam številko pa vprašaš če je še kakšen drug termin frej. Je pa meni tole fuul fajn ker res raztegnem svojo hrbtenico....moram potrkat ampak imam res fuuul manj bolečin.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
17.2.2009 8:59:28   
mis
Na, pa smo spet neki na hitr zrihtal... Jutri gremo do sobote v hotel na Pohorje...user posted image  Smučkat, savnat se, kopat...

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

Neposredna povezava do sporočila: 2212
17.2.2009 13:55:30   
moci
mis, kok pa vi uživateuser posted image

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
17.2.2009 13:56:00   
moci
moja rekreacija - spet mam izgovor hehe.
mah, nekaj bo mus. ja

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
17.2.2009 16:17:03   
piskot
mi2 sva doma.

obe sva uredu. tamala je crna in kosmata kot medvedek user posted image . je pobrala vse kocine po maternici, kar jih je martin tam pozabil. zdaj bomo imeli zgleda 2 extremna primera.

trenutno spi tamle v zibki, jaz pa cakam da ati pripelje bratca doma. potem pa prilagajanje.

jaz sem sla v petek 13 na ctg, s popadki na 5 minut. tam so mi rekli, da imam lazne popadke, da me lahko dajo na oddelek lezat, ali pa grem domov, da bo itak do zjutraj vsega konec in da bom rodila cez kaksen teden. pa sem sla domov. ob 2h je bilo nevzdrzno in sem zbudila moza, da me je odpeljal nazaj (ves nejevoljen, ker se neki zmisljujem vsaki 2 uri). prideva tja, sem bila odprta 4 cm, popadkov pa ctg se vedno ni zaznal. potem so mi dali klistir in poklicali v 2. nadstropje tisto teto za EA.

No in potem sem bila ze na mizi, vse pripravljeno, ura 3, une tete od nikoder. jaz pa popadke vse bolj mocne in bolj pogoste. ob 3:30 mi je babica rekla, da se mi ne splaca vzet EA, ker bom prej rodila, preden mi bodo kaj nastimali. aja, anesteziologinje se vedno ni bilo iz 2 nadstropja. in potem je prisla tam nekje 3:40 in ko sem ji povedala, da mi je v prvo vstavljala EA vec kot eno uro, je tudi ona rekla, da je brez veze da mi jo da. jest pa popadke na 3 minute, vsa mravljincasta, ker itak da nisem znala dihat, ker meni pa tako ali tako tega ne bo treba ... za popenit. boli ko sam satan. aja, pa se moza mi niso spustili noter, ker so cakali, da mi bodo EA vstavili. no potem so moza poklicali in mi nastimali ultivo, ki hitreje prime.

kaj sem bla zadeta. vse se je vrtelo, nog nisem mogla premaknit. problem je pa v tem, da ko stisnes tisto ultivo, prva dva popadka se ne deluje, potem pa prime tako nekako na polovici popadka. okej, vseen boljs kot nic. no in tako sem imela 3 popadke z ultivo, vmes me je babica pogledala in ugotovila, da je treba mehur pocit, ker bom rodila in da je treba ultivo odklopit. torej 80 eur za 3 popadke. majku jim.

in smo rodili pol v roku 10 minut. sam sem bila pa cist razkurjena. kako lahko ponujajo EA 24 ur na dan, ce pa ni res. banda. da ne govorim o tem, kdaj je ginekolog prisel ... 2 uri po porodu, odprl vrata, vprasal kako je tamali ime in sel nazaj ven user posted image

sliko dobite mogoce zvecer, ko priklopim fotica. zdejle se mi ne da.

spanje ... some kind of joke. ze dve noci sta se tamali dve (od cimre in nasa) menjali z dretjem. super ane. nasa je spala do 3h, una je pa glih takrat enkrat zaspala. upam da bo danes bolj mirno. jo moramo mal zmatrat zvecer.

tamala se je menda fajn zredila, dojiva se ful, drugo noc sva se non-stop, mleka za izvoz. kaj se hocete vedet?

aja, sledi pa potem se zgodba o sobah v kranjski porodnisnici. plesen po stenah prosim lepo. v sobi kjer diha novorojencek user posted image user posted image

zakuga mi zdej hoce tale posta slovenije kar en secure code za mastercard. spet en novi citalec, pa ene nove fore. damn. grem se s tem ukvarjat.

fajn bodte.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
17.2.2009 17:02:05   
*anč*
oj!

piskot  super je blo prebrat user posted image . fajn, da se redite in da mlekarne že na polno delajo user posted image .  kar se pa ginekologa tiče, pri normalnem porodu jih ponavadi ni zraven. mene je pršla tut sam med popadki mal pozdravt, še to je na vratih ostala. jst se EA itak ne grem, ker je u lj skor ni za dobit pa še stranski učinki mi niso ušeč. pol tut drugič boli ko user posted image , si me potolažla user posted image . kako je martin kej na malo reagiral?

joj, kok enga stresa sm pa jst dans doživela. čakam pr ginekologu in me kliče tristanova vzgojitelca iz vrtca, da ni nč hudga, sam da je mali pojedu 2 smokija, če je slučajno kaka panika? ja, HALO, če ma pa hudo alergijo na arašideuser posted image user posted image user posted image , nevem kako bo odreagiral, ker mu arašidov ne dajemo??? sm rekla naj ga opazuje in mojga pokliče, ker jst nisem mela avta. klaritina seveda nimajo. ga gre moj iskat, jst pa tut pr gin. sam not pa vn, smo sam user posted image poslušal, mali je bil čist flekast, na poti domov bruhal in že začel neki skup lest. kaj mi je delal ko sm jih po telefonu klicala ... slišm mojga kako ga budi tristan, tristan, ne spat...  sta uzela klaritin, je še ene 3x ornk bruhnu in bil še vedno ves flekast ko sm pršla domov. ampak dobre volje in je povedal, da on ne sme smokije jest. reveš moj mali. eh, še dobro se je končalo, kaj bi blo, če bi se jim začel dušituser posted image   tolk o tem kok resno jemljejo alergije ...  sm bla res usa posrana.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
17.2.2009 17:03:38   
*anč*

mah, nekaj bo mus. ja

o kakšnem izgovoru ti to, moci?

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
17.2.2009 19:32:20   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

kam pa hodiš?

ja hodim sama...če bi čakala na frendice se nebi nikoli uskladile ker ma vsaka drgač ritem. Hodim na Kokrco pri Kranju v en majhen studio na eno semiindividualno vadbo kjer smo samo 3 punce. Tak da naši skupini se ne moreš pridružit ker smo že od septembra iste....lahko pa ti dam številko pa vprašaš če je še kakšen drug termin frej. Je pa meni tole fuul fajn ker res raztegnem svojo hrbtenico....moram potrkat ampak imam res fuuul manj bolečin.
to se tut js vedno grem... sama... nobenega prilagajanja... hodila sama na aerobiko (še pred jašo tako, da sem vsak dan visela tam user posted image ), 2 leti imela abonma za gledališče... vse sama in mi ni blo žal. moci, pejt... sej greš zaradi telovadbe, ne zaradi klepeta... le pogumno!

Neposredna povezava do sporočila: 2218
17.2.2009 19:33:09   
frrrr

mah, nekaj bo mus. ja

tole mi je čist znano... sva kr iste... rekreacija, diploma user posted image ENKRAT BOVA user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
17.2.2009 19:33:30   
frrrr

mis, kok pa vi uživateuser posted image
to pa res ja... mis, lep dopust vam želim!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
17.2.2009 19:42:40   
frrrr
piškot - welcome home user posted image  user posted image  user posted image fajn se naspite danes! pa ti se tut spočij... vidim, da si nabita z energijo user posted image  user posted image

*anč* - groza no... me je kr treslo, ko sem brala... so pa res natančni... in smokije jim dajejo v vrtcu user posted image pri nas kakšno suho sadje še pride v poštev, kaj drugega pa ne dajejo... tut za rdje ne smemo nič nosit ravno zaradi alergij, da ne bi kateri od otrok bil prikrajšan... samo, da je s Tristanom vse ok! srček se fajn slišal?

naše dete ima pa na čelu en rdeč flek... mi celo zgodbo povedal - ima buško, ker padel na šolskem igrišču. dva sta padla nanj in zdej ima buško, pa jokal je. ni kej hudega. spanje... kasneje še mogoče kaj napišem...

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
17.2.2009 19:51:09   
piskot
se ne spim ... cakam stroj da opere, pa ano da jo podojim, pol pa grem.

a vam povem kaj nas tavelik pravi na tamalo? smo jo sli previjat v kopalnico, pa je jokala. se je prijel za glavo se obrnil in rekel: tole ne morem vec poslusat, me glava boli user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
17.2.2009 20:12:56   
piskot
pa poglejmo ... ze dolgo nisem tegale pocela.

user posted image

user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
   [Brisano sporočilo]
17.2.2009 20:15:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu piskot)
  Neposredna povezava do sporočila: 2224
   [Brisano sporočilo]
17.2.2009 20:18:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Mikrosporija – najpogostejše glivice pri o...
Z dermatologinjo Tamaro Heraković smo se pogovarjali o glivicah pri otrocih. Povedala nam je, da je najpogostejša okužba...

Ime za puncko?
maca83 RR

Spola se ne vemo, ampak ime za fantka je ze na zalogi. Za puncko imava nekaj idej. Katera vam je najbolj vsec?

Ronja (13%)

Vita (27%)

Nika (23%)

Zoja (19%)

Zoya (2%)

nic od tega (16%)

Število vseh glasov: 145

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!