Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 gantar a te lahko vprašam kaj je bil vzrok? A nisi čutila malega? V soboto me je samo malo dol tiščalo cel dan, proti večeru pa semimela malo krvavega izcedka. In potem sva z možem kar šla v porodnišnico v LJ. Tam so mi pa rekli, da me bodo kar not obdržali, na počivanju. Ugotovili pa so, da sem odprta 2 cm. V nedeljo, sem imela potem samo rjavi izcedek, pregledal me ni noben, kljub temu, da je doktor rekel, da bom šla na UZ. Zvečer pa sem začela dobivati popadke, ki so trajali še cel dan v ponedeljek. Zjutraj me je sobna ginekologinja (ki je bila ful prijazna) pregledala in ugotovila, da sem se odprla pa že za 5 cm in je preveč, da bi lahko naredili cirklažo (al kak se že reče). In bilo je konec. Cel dan popadki, ki so se stopnjevali, tako da so me ob pol šestih zvečer odpeljali v porodno sobo, kjer se je rodil mali Gašper. Zajokal je, me na rahlo še brcnil v nogo in umrl. Kaj je vzrok, pa bodo ugotavljali sedaj po prvi redni . Sicer so mi vzeli še bris za patogene bakterije (kakšne so to moram še poizvedeti), ta isti bris mi mora moj osebni g. narediti še enkrat, preden zanosim oz. ko bom ponovno zanosila. Preden pa ponovno spet zanosim moram pa še dat pregledat maternico, da bi ugotovili, da je z njo čist vv redu. Če ni, sledi kakšna operacija la kaj... ne vem. V naslednji nosečnosti pa mi bodo od 12 T dalje pregledovali tudi maternični vrat in ga v 99% tudi zavezali. Upam, da nisem preveč na dolgo se razpisala.
|