|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kdaj lahko ponovno zanosim 18.2.2009 16:03:05
|
|
|
|
Pika Zoja
|
Predenj me podamo svoje strkovno mnenje, me zanima, kaj pravi tvoj ginekolog o tem? Ponavadi on pove, kako in kaj...
|
|
|
|
|
RE: kdaj lahko ponovno zanosim 18.2.2009 16:06:52
|
|
|
|
tejčit
|
Atako gre ga imam 4.3 ker je na dopustu
|
|
|
|
|
RE: kdaj lahko ponovno zanosim 18.2.2009 16:45:09
|
|
|
|
simonakr
|
Ponavadi po abraziji svetujejo da ene 3 mesece ne zanosiš, je pa veliko odvisno od G. tako da se na pregledu z njim pogovori pa naj ti vse razloži.
|
|
|
RE: kdaj lahko ponovno zanosim 18.2.2009 16:46:20
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr Ponavadi po abraziji svetujejo da ene 3 mesece ne zanosiš, je pa veliko odvisno od G. tako da se na pregledu z njim pogovori pa naj ti vse razloži. Pardon 3 cikluse ne mesece!
|
|
|
RE: kdaj lahko ponovno zanosim 18.2.2009 17:38:52
|
|
|
|
april09
|
PikaZoja, mnenja G se glede tega zelo razlikujejo, tko da... Tejcit - Predvsem je vazno, koliko je bila visoka nosecnost. Mnenja G so od 1-6m, vecinoma 3. Mi2 sva pocakala 2 in tretje nismo docakali.. Pa srecno in naj se naslednjic dobro iztece
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiPoglejte, kako se med porodom premaknejo k...Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nova knjižica Hura! Nosečka Nova knjižica Hura! Nosečka Baby Centra prinaša več kot 40 kuponov in izjemne popuste, tudi do 20 % pri nakupu prvih voz...
Zadnje s foruma
IMESkepsa7Katero ime bi izbrali za fantka (sestrica je Ema)?Jan (
41%)

Tim (
31%)

Nobeno (
28%)
Število vseh glasov: 390Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!