Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 18.2.2009 17:20:53
|
|
|
|
Barbara111
|
ada prej sem glih rekla silvi ,da še nisi šla v rim
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 18.2.2009 17:22:50
|
|
|
|
ada2
|
Tri ženske – ena zaročena, ena poročena in ena samska – razglabljajo o svojih vezah in se na koncu odločijo, da bodo še isto noč malo presenetile svoje moške. Vse tri si prisežejo, da bodo imele na sebi visoke pete, usnjeno spodnje Perilo v S&M stilu in usnjene maske na obrazu. Nekaj dni kasneje se ponovno srečajo. Zaročenka pove: »Moj zaročenec je prišel domov, me našel v usnjeni opravi, Maski in v čevljih z vrtoglavo visoko peto ter dejal, »Neverjetna si, draga, obožujem te …«. Nato sva se ljubila vso noč« Samska je dejala: »Oh midva sva se srečala v njegovi pisarni. Nosila Sem usnjeno opravo, ekstremno visoke pete, masko preko oči in dežni plašč. Ko sem ga razprla, ni rekel niti besede. Divje sva seksala vso noč.« Končno se oglasi poročena ženska: »Otroke sem čez noč poslala k svoji mami In se pripravila: usnjeno perilo, visoke pete in maska čez oči. Mož je prišel iz službe, Pograbil daljinec, vzel pivo, me pogledal in dejal: »Hej Batman, kaj bo za večerjo?«
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 18.2.2009 17:24:28
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Barbara111 ada prej sem glih rekla silvi ,da še nisi šla v rim a si se videla z njo, ali čula? joj, jaz je nisem že celo večnost videla..... bo treba počakat, da miha pride, ker se sama več ne upam vozit...
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 18.2.2009 17:24:54
|
|
|
|
katjakokol
|
eh jaz mu jih rje ne bom dajala ker ze itak imama malo krce pol se bo pa samo slabse bom raje po treh mesecih zacela ko niso vec taki krci
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 18.2.2009 17:24:56
|
|
|
|
Barbara111
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 18.2.2009 17:27:22
|
|
|
|
ada2
|
kje pa se naša katka potepa? a je že začela delat?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 18.2.2009 17:32:28
|
|
|
|
Barbara111
|
z silvo sva se čuli jaz mam bolniško in imam hišni pripor
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 18.2.2009 17:33:38
|
|
|
|
ada2
|
aha, in kako je s tjažem?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 18.2.2009 17:42:44
|
|
|
|
Barbara111
|
tjaž preboleva virozo ima vročino in kašlja v soboto sem katji pokazala v qulandiji vašo botrco in botra samo pol sem ji rekla ,da nisem več 100 procentna pa sem ae pol prepričala po slikah lara in kak mu je že ime vedno pozabim alanov kolega
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 18.2.2009 17:49:11
|
|
|
|
Barbara111
|
tjaž pa je zdaj spet zaspal
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 18.2.2009 17:50:13
|
|
|
|
ada2
|
lara in mitja
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 18.2.2009 18:01:43
|
|
|
|
Barbara111
|
točno sem se spomnila zaj
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 18.2.2009 18:12:09
|
|
|
|
suncicica
|
in cvekice kaj dogaja? jaz sem se malo pomirila,ker sem bla sitna ko .
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 18.2.2009 18:13:19
|
|
|
|
suncicica
|
morala bi se narocit na nohte ker so mi spet tak zrasli,pa mi se ne da it.
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 18.2.2009 18:42:08
|
|
|
|
TinaV*
|
bravo za maia katja jaz ji dajem oleovit D3 pa je super...brez krcev...ja po plivitu ad3 pa majo vse ko jih poznam probleme grem hitro gledat zs....aja pa novi stolcek za hranjenje mamo pa koooooooncno smo dobli projektor
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 18.2.2009 18:50:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: TinaV* ja po plivitu ad3 pa majo vse ko jih poznam probleme mi jih nismo imeli. sicer pa nebo vedla če ga bo matralo ali ne če nebo niti probala. ne vem, mislim, da P sigurno ne dajo teh kapljic brezveze. jaz bi, če bi ga že mantralo naredla tak ko ada pravi. nikoli niti pomislila nisem da mu nebi dajala raje tak kot pa da je pol rahitičen. tako je samo moje mnenje
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 18.2.2009 18:51:15
|
|
|
|
mojcaz.
|
IZVIRNO SPOROČILO: TinaV* http://nakup.pikapolonica.com/otroska-oprema/stolcki-in-mizice/jane-stol-in-miza-terra/062458420421046272 jaz bi rajsi sicer tega ampak mojemu je on lepsi...pa se cenejsi je malo....enkrat pa more bit po njegovem saj meni se ta tudi bol dopade maš prav včasih te treba tudi moškim pustit zadnjo besedo, ker pol so lep čas blaženi kot v nebesih, ko lahko kaj takega sami odločijo
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 18.2.2009 19:11:50
|
|
|
|
tatly
|
tina jaz sem tudi hotla tega kupti-stol samo je fulllll vlki tak da ne
|
|
[Brisano sporočilo] 18.2.2009 19:47:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 18.2.2009 20:15:52
|
|
|
|
Barbara111
|
ki te ste čveke
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 3. del 18.2.2009 20:20:55
|
|
|
|
TinaV*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tatly tina jaz sem tudi hotla tega kupti-stol samo je fulllll vlki tak da ne mama ga sestavljenega pa sploh ni vejki....je pa cudovito barvo izbral...oranzno roza ...res je krasen
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorjaČe mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.