Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kam s starimi knjigami iz leta -50,-60,... 20.2.2009 10:40:13
|
|
|
|
taja24
|
...a katera mogoče ve,kam naj z njimi,a jih kje odkupujejo,al zbirajo,...jaz pojma nimam, jih pa imam tam ene 40 knjig letnik 50-60, in še velik knjig letnik 70---naprej,.... So cele,ohranjene, nič strgane. vsaka informacija dobrodošla.
|
|
|
|
|
RE: kam s starimi knjigami iz leta -50,-60,... 20.2.2009 10:54:14
|
|
|
|
ZARA
|
Lahko jih neseš v knjižnico.
|
|
|
RE: kam s starimi knjigami iz leta -50,-60,... 20.2.2009 11:03:00
|
|
|
|
TomTaylor
|
V Radovljici obstaja en antikvariat, ki se bavi samo in izključno s starimi knjigami. Pred leti sem tudi jz odnesla tja nekaj knjig in če se prav spomnim so mi jih odkupili po 500 sit/kg. Sicer je pa moja mami taprav knjižni molj, me zanima katere knjige imaš, mogoče bi jih pa odkupila?
|
|
|
|
|
RE: kam s starimi knjigami iz leta -50,-60,... 20.2.2009 11:04:59
|
|
|
|
lukec
|
Samo ne stran!
|
|
|
RE: kam s starimi knjigami iz leta -50,-60,... 20.2.2009 11:06:01
|
|
|
|
taja24
|
UF ...naslovov res ne vem...bom šla pogledat in ti jih nekaj pošlem na zs....so predvsem zgodbe,romani,...
|
|
|
|
|
RE: kam s starimi knjigami iz leta -50,-60,... 20.2.2009 16:48:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi bomo prosili v knjzinici, ce jih lahko damo na tisti prostor, kjer imajo odpisane knjige... mogoce pa komu kaj pride...
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuKako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Zakaj bi moral biti otrok v postelji ob de...Če malček ostane pozno pokonci, je vse zmedeno. Ni vseeno, ali gre otrok spat okoli devete ure ali ko mu paše.
Trmast otrok Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Zadnje s foruma
Cista.
пеперутка16
Ste imeli med nosečnostjo veliko/e cisto/e na jajčniku in kaj se je z njo/njimi zgodilo?