MetiLu
|
Dan! Eno hitro javljanje Pri nas nič posebnega, malo smo nahodni, pa nam teče z noska, samo nam operil kapljice fajn pomagajo. Malo smo tečni, ker pričakujemo zgornje dvojkice, sicer se mamo pa fino Janez že čist samostojno hodi, tko da ga ni za ustavit, temu primerno imamo zdej več bušk, ker mali misli da je cel frajer, ker lahko tako šiba Zdele spi, jaz imam vse pospravljeno, za kosilo je pa že mami juhico prinesla, pol samo še nekej za zraven sčaram, da bomo šli pol lahko hitro mal na sončka Vidim da že o dopustu razmišljate ... mi tudi, spet smo pri nakupu čolna no, upam,d a nam letos uspe, da ga le nabavimo in si privoščimo 2 dopusta, enega kratkega junija in daljšega konec avgusta/začetek septembra no, upam, da se nam bo tud finančno izšlo, sicer pa dokler nimamo kakšnih hudih kreditov, si moramo še kaj privoščit Sem pa dobila tudi že 1. plačo in sem ful zadovoljna, zdej sem sploh vesela, da sem šla prej delat, ker se nam obrestuje No, tolk na hitrco P.S: Itata, maš ZS