Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

. Sem zgleda bla orng utrujena, tko da od gledanja tv-ja ni bilo nič
. Danes smo šli pa k tastu na kosilo v Logatec, pa Tim se je hotu pokazat, kakšna maškara bo bil. Potem smo pa dirkal domov, ker sva imela s Timom karte za prestavo Juri Muri v Afriki v KUD-u. Je bilo prav luškano in Tim je bil ful navdušen. Ta čas je moj imel Nino doma, pa je bila okoli šestih (malo čez šesto sva prišla domov) že tečna in jo je potolažil s frutkom. Baje je celga pojedla
, ti pa nikar ne pij več kave, da boš lahko spala. Joj, jaz se zase ne spomnim, kdaj sem nazadnje spila dve kavi v enem dnevu. Samo zjutraj par požirkov in to je to. Včasih obiski sami namignejo, da bi pil kavo. No, pa zdej so se že navadli, da je jaz ne pijem in zato ponavadi pozabim, da kdo drug pa bi jo
Kaj pa vsi ti nakupovalni centri? Midva bi tudi šla pogledat če bi mela avto pa je bil moj v službi.
s tem avatarjem. sm pač butasta in ne znam
. Na koncu vem, da mi je še moj pomagu manjšat slikco
hehe, mene je pa mali ful gledal, ko sem imela pikasta lička
rumenjak?in kako se jim servira?