murkica
|
Trinity hura za kotiček! NO vi ste pa že res tik pred zdajci... Kako gre čas hitro, komaj se mi zdi, da ste sporočila novičke o nosečnosti, pa boste kmalu vse mamice . Jaz tudi danes nisem mogla spat. Oziroma spim nekje do 4-ih, potem se zbudim in moram obvezno na stranišče, zaspim še za ene dve-tri urce in je to to. Tako, da je moj že čist začuden, da sem jaz tako zgodaj pokonci. Namreč jaz sem tista, ki vsak dan spi do nekje 11h. Zadnje dneve pa kar nikakor ne morem... Znakov za nimam po mojem nobenih, razen rahlo boleče prsi, ampak to je lahko tudi znak prihoda M... Tako, da bomo videli. Ta mesec niti ne vem točno, kdaj naj bi prišla, saj sem prepričana, da sem imela tokrat veliko prej O in bi po vsej verjetnosti mogla že pridt, če bi imela namen, ampak po pravici povedano me je preveč strah naredit test in še kar čakam... No razen temperatura je obetajoča še vedno je 37°C. Tako, da imava rahlo upanje, da smo uspeli pridelati čudež!!! Upam, da ste se vse imele lepo... Mene je včeraj nekaj zagrabilo v križu, tako da se borim z njim in poskušam čim bolj se raztegovat, da ne bom slučajno obležala v postelji... Nič bodite pridne, pa se kaj beremo... Jaz grem počasi delati testo za pico!!! Poljubčke vsem