Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

Pa ne glede na to, kdo to je.
... pol so pa še njega tko napil da je bil koma pijan. smo bli zmenjen da pridejo ob polnoči k nam, na dekliščino, so pršli ob dveh... takrat še fanta so mi pa prnesl tko je bil pijan... do poroke se je glih komi streznu - je imel zastrupitev in vnetje požiralnika (al neki takšnga), uglavnem ko sva šla k zdravniku je dobil 3 škatle tablet - porazno.... Moški so lahko zelo kruti do svojih "prijateljev"!!!!ni za rizkirat
(6 mesec) bo seveda potrebno zabavo rahlo prilagoditi, zato zbiram ideje; kar nekaj jih že imam, vendar bom vesela vsakega novega predloga.
omotična pa se ne spomnem dobro,... je blo na jabolkah moj bodoči priimek - na vsaki ena črka, na nekaterih pa ni blo ni, in sem mogla samo tiste s črkami vn zvlečt, če sem pa brez črk sem mogla pa pit in itak nism nč vidla....