Blacky30
|
Tak, pa sem sama. Frizuro imam novo, sem spet blondie. Zdaj sem povečerjala, zdaj pa s posladkom zraven malo berem, kaj ste načvekale. Populis, neboglasnica, saj se vama bo Almera verjetno kaj preko sms-jev javljala al ne? Populis, moja mama pravi po tem, ko je slikico videla, da preveri datum rojstva Lare, ker ta otroček ne more bit star samo 7m. Bravo, bejbika in hvala za info o št. copatkov, torej bom kupila št. 18. Dzanika, za prestano pikico in pridnega Jana. Mer niste jemali? Mirjam - supernatural, kaj si taki "šajser"? Priznam, jaz sem tud imela kar kurjo polt pri prvih delih, zdaj pa sem se tak navadila demonov in duhov, da me nič več ne gane. Vsak večer padeta 2 dela in potem grem bo polnoči mirno spat. Se človek navadi. Samo povej, če se ne splača gledat že zaradi glavnih igralcev? Rebeca, res ful lepi copatki. Jaz pa rada v Kiku kupujem. Hofer - ja, res blesav sistem s tisto plastično zaveso, težko bi voziček skozi spravla. Flower, naša dela to s prsti, ko leži in noge v luft moli, pri previjanju npr. Baje ni nič narobe. Sasi13, krasni maškarci, ista zajčka, kot smo ga imeli tudi mi.
|