Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

Več o tem

| 
		Uporabniki na tej temi: nihče
	 | 

| 

Uporabnik             |                   |     
	 | 

| 
			 RE: Majski hroščki 2008- 15.del:)   27.2.2009 21:40:52 
				    |   
			   | 

| 

| 

mafi

| 

IZVIRNO SPOROČILO:  edinaos      Tally sam tale z tehnico je pa huda, pa opis hranjenja v stolčku je enako pri nas, sem se od hudega kar do solz nasmejala                      zgleda da je kar večina takih, ki imamo probleme z hranjenjem in da jih vse drugo zanima bolj kot hrana, no fajn da si se nasmejala            

| 

| 

| 

| 

| 
			 RE: Majski hroščki 2008- 15.del:)   27.2.2009 21:41:09 
				    |   
			   | 

| 

| 

Anonimen

| 

IZVIRNO SPOROČILO: mafi      IZVIRNO SPOROČILO: nina7      IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*      IZVIRNO SPOROČILO: mafi      IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*      Mater je gužva danes na majčicah         Bo treba kar pred TV          o tem tud jaz marmišljam sam čakam    da opavi svojo dolžnost              in katera je to?           mene tud zanima          branje knjige Marku                    aha a tako dolžnost   

| 

| 

| 

| 

| 
			 RE: Majski hroščki 2008- 15.del:)   27.2.2009 21:41:26 
				    |   
			   | 

| 

| 

Estrella*

| 

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos      Tally sam tale z tehnico je pa huda, pa opis hranjenja v stolčku je enako pri nas, sem se od hudega kar do solz nasmejala                    A se ne masiraš??   

| 

| 

| 

| 

| 
			 RE: Majski hroščki 2008- 15.del:)   27.2.2009 21:41:47 
				    |   
			   | 

| 

| 

tally

| 

IZVIRNO SPOROČILO:  Estrella*      IZVIRNO SPOROČILO: mafi      IZVIRNO SPOROČILO: nina7      IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*      IZVIRNO SPOROČILO: mafi      IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*      Mater je gužva danes na majčicah               Bo treba kar pred TV          o tem tud jaz marmišljam sam čakam      da opavi svojo dolžnost              in katera je to?           mene tud zanima          branje knjige Marku                        Sem mislila, da  na "zakonsko dolžnost"              jaz tudi           

| 

| 

| 

| 

| 
			 RE: Majski hroščki 2008- 15.del:)   27.2.2009 21:42:28 
				    |   
			   | 

| 

| 

mafi

| 

IZVIRNO SPOROČILO:  Estrella*      IZVIRNO SPOROČILO: mafi      IZVIRNO SPOROČILO: nina7      IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*      IZVIRNO SPOROČILO: mafi      IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*      Mater je gužva danes na majčicah               Bo treba kar pred TV          o tem tud jaz marmišljam sam čakam      da opavi svojo dolžnost              in katera je to?           mene tud zanima          branje knjige Marku                        Sem mislila, da  na "zakonsko dolžnost"              ooooooo to bo pa tud treba  , da tam dol kej ne zarjavi          

| 

| 

| 

| 

| 
			 RE: Majski hroščki 2008- 15.del:)   27.2.2009 21:42:54 
				    |   
			   | 

| 

| 

Estrella*

| 

IZVIRNO SPOROČILO: mafi      IZVIRNO SPOROČILO: edinaos      Tally sam tale z tehnico je pa huda, pa opis hranjenja v stolčku je enako pri nas, sem se od hudega kar do solz nasmejala                   zgleda da je kar večina takih, ki imamo probleme z hranjenjem in da jih vse drugo zanima bolj kot hrana, no fajn da si se nasmejala                          Zanimivo, da jih imaš ti, ker glede na kilažo filipa, si človek ne bi mislil, da jih ima 

| 

| 

| 

| 

| 
			 RE: Majski hroščki 2008- 15.del:)   27.2.2009 21:43:41 
				    |   
			   | 

| 

| 

Estrella*

| 

IZVIRNO SPOROČILO: mafi      IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*      IZVIRNO SPOROČILO: mafi      IZVIRNO SPOROČILO: nina7      IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*      IZVIRNO SPOROČILO: mafi      IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*      Mater je gužva danes na majčicah         Bo treba kar pred TV          o tem tud jaz marmišljam sam čakam    da opavi svojo dolžnost              in katera je to?           mene tud zanima          branje knjige Marku                    Sem mislila, da  na "zakonsko dolžnost"             ooooooo to bo pa tud treba   , da tam dol kej ne zarjavi                                To pa le pazi, da  boš fajn podmazala          

| 

| 

| 

| 

| 
			 RE: Majski hroščki 2008- 15.del:)   27.2.2009 21:44:12 
				    |   
			   | 

| 

| 

tally

| 

IZVIRNO SPOROČILO:  edinaos      Tally sam tale z tehnico je pa huda, pa opis hranjenja v stolčku je enako pri nas, sem se od hudega kar do solz nasmejala                      super da si se nasmejala       , men je bilo tudi smešno, par dni se plazi pa že uničuje    zgleda da bom mogla začet umikat stvari na varno. sam pol ji je bilo super ko sem umaknila tehtnico se je na ogledalo zalepila in se sama sebi smajala          

| 

| 

| 

| 

| 
			 RE: Majski hroščki 2008- 15.del:)   27.2.2009 21:44:18 
				    |   
			   | 

| 

| 

mafi

| 

IZVIRNO SPOROČILO:  Estrella*      IZVIRNO SPOROČILO: mafi      IZVIRNO SPOROČILO: edinaos      Tally sam tale z tehnico je pa huda, pa opis hranjenja v stolčku je enako pri nas, sem se od hudega kar do solz nasmejala                         zgleda da je kar večina takih, ki imamo probleme z hranjenjem in da jih vse drugo zanima bolj kot hrana, no fajn da si se nasmejala                                  Zanimivo, da jih imaš ti, ker glede na kilažo filipa, si človek ne bi mislil, da jih ima          sej jaz se tud čudim od kje mu tolk  , sploh pa ene 5m nazaj nobenemu ni bilo jasno    

| 

| 

| 

| 

| 
			 RE: Majski hroščki 2008- 15.del:)   27.2.2009 21:44:49 
				    |   
			   | 

| 

| 

Estrella*

| 

IZVIRNO SPOROČILO: tally      IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*      IZVIRNO SPOROČILO: mafi      IZVIRNO SPOROČILO: nina7      IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*      IZVIRNO SPOROČILO: mafi      IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*      Mater je gužva danes na majčicah         Bo treba kar pred TV          o tem tud jaz marmišljam sam čakam    da opavi svojo dolžnost              in katera je to?           mene tud zanima          branje knjige Marku                    Sem mislila, da  na "zakonsko dolžnost"             jaz tudi                        Oh, you noughty girl!!   

| 

| 

| 

| 

| 
			 RE: Majski hroščki 2008- 15.del:)   27.2.2009 21:45:23 
				    |   
			   | 

| 

| 

tally

| 

IZVIRNO SPOROČILO:  Estrella*      IZVIRNO SPOROČILO: tally      IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*      IZVIRNO SPOROČILO: mafi      IZVIRNO SPOROČILO: nina7      IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*      IZVIRNO SPOROČILO: mafi      IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*      Mater je gužva danes na majčicah               Bo treba kar pred TV          o tem tud jaz marmišljam sam čakam      da opavi svojo dolžnost              in katera je to?           mene tud zanima          branje knjige Marku                        Sem mislila, da  na "zakonsko dolžnost"               jaz tudi                              Oh, you noughty girl!!              aaaaaaaaaa jaz     

| 

| 

| 

| 

| 
			 RE: Majski hroščki 2008- 15.del:)   27.2.2009 21:45:34 
				    |   
			   | 

| 

| 

mafi

| 

Estrella: a si že vse zlikala al bo počakal do jutri???     

| 

| 

| 

| 

| 
			 RE: Majski hroščki 2008- 15.del:)   27.2.2009 21:45:41 
				    |   
			   | 

| 

| 

Estrella*

| 

IZVIRNO SPOROČILO: mafi      IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*      IZVIRNO SPOROČILO: mafi      IZVIRNO SPOROČILO: edinaos      Tally sam tale z tehnico je pa huda, pa opis hranjenja v stolčku je enako pri nas, sem se od hudega kar do solz nasmejala                   zgleda da je kar večina takih, ki imamo probleme z hranjenjem in da jih vse drugo zanima bolj kot hrana, no fajn da si se nasmejala                                Zanimivo, da jih imaš ti, ker glede na kilažo filipa, si človek ne bi mislil, da jih ima          sej jaz se tud čudim od kje mu tolk   , sploh pa ene 5m nazaj nobenemu ni bilo jasno              A je tolk AM donkal? 

| 

| 

| 

| 

| 
			 RE: Majski hroščki 2008- 15.del:)   27.2.2009 21:46:47 
				    |   
			   | 

| 

| 

Estrella*

| 

IZVIRNO SPOROČILO: mafi      Estrella: a si že vse zlikala al bo počakal do jutri???                 Imam na pol zlikano, ostalo Morgen  Sem mogla na kraju zločina gledat. 

| 

| 

| 

| 

| 
			 RE: Majski hroščki 2008- 15.del:)   27.2.2009 21:46:52 
				    |   
			   | 

| 

| 

nia5

| 

Čvekice želim vam lahko noč, vam verjetno hroščeki že spijo, Nia je še v elementu, upam da jo spanec kmalu prime, pa je že od pol šestih auf      Danes mi je lubi obljubil masažo, no bomo vidli      Lepo spite, jaz sem zbita od tega nahoda in kašljanja in komaj čakam masažo in posteljo     , pa da bodo hroščeki prizanesli mamicam.       Nočko      

| 

| 

| 

| 

| 
			 RE: Majski hroščki 2008- 15.del:)   27.2.2009 21:47:23 
				    |   
			   | 

| 

| 

Estrella*

| 

IZVIRNO SPOROČILO: tally      IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*      IZVIRNO SPOROČILO: tally      IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*      IZVIRNO SPOROČILO: mafi      IZVIRNO SPOROČILO: nina7      IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*      IZVIRNO SPOROČILO: mafi      IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*      Mater je gužva danes na majčicah         Bo treba kar pred TV          o tem tud jaz marmišljam sam čakam    da opavi svojo dolžnost              in katera je to?           mene tud zanima          branje knjige Marku                    Sem mislila, da  na "zakonsko dolžnost"             jaz tudi                        Oh, you noughty girl!!             aaaaaaaaaa jaz               Ti ja, kdo neki   

| 

| 

| 

| 

| 
			 RE: Majski hroščki 2008- 15.del:)   27.2.2009 21:48:05 
				    |   
			   | 

| 

| 

Estrella*

| 

IZVIRNO SPOROČILO: nia5      Čvekice želim vam lahko noč, vam verjetno hroščeki že spijo, Nia je še v elementu, upam da jo spanec kmalu prime, pa je že od pol šestih auf       Danes mi je lubi obljubil masažo, no bomo vidli       Lepo spite, jaz sem zbita od tega nahoda in kašljanja in komaj čakam masažo in posteljo     , pa da bodo hroščeki prizanesli mamicam.       Nočko                Nočko in uživaj v masaži   

| 

| 

| 

| 

| 
			 RE: Majski hroščki 2008- 15.del:)   27.2.2009 21:48:19 
				    |   
			   | 

| 

| 

mafi

| 

IZVIRNO SPOROČILO:  Estrella*      IZVIRNO SPOROČILO: mafi      IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*      IZVIRNO SPOROČILO: mafi      IZVIRNO SPOROČILO: edinaos      Tally sam tale z tehnico je pa huda, pa opis hranjenja v stolčku je enako pri nas, sem se od hudega kar do solz nasmejala                         zgleda da je kar večina takih, ki imamo probleme z hranjenjem in da jih vse drugo zanima bolj kot hrana, no fajn da si se nasmejala                                        Zanimivo, da jih imaš ti, ker glede na kilažo filipa, si človek ne bi mislil, da jih ima          sej jaz se tud čudim od kje mu tolk     , sploh pa ene 5m nazaj nobenemu ni bilo jasno              A je tolk AM donkal?          donkal donkal ampak vse zbruhal  , stem da je imel HIPP pol sem prešaltala pa na aptamil pa je bilo malo bolje   , Mark je imel pa HIPP pa mu je odgovarjal    

| 

| 

| 

| 

| 
			 RE: Majski hroščki 2008- 15.del:)   27.2.2009 21:48:29 
				    |   
			   | 

| 

| 

Anonimen

| 

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*      IZVIRNO SPOROČILO: mafi      Estrella: a si že vse zlikala al bo počakal do jutri???                 Imam na pol zlikano, ostalo Morgen   Sem mogla na kraju zločina gledat.           jest tud to skoz gledam čeprov sm 1x že pa se nč več ne spomnem   

| 

| 

| 

| 

| 
			 RE: Majski hroščki 2008- 15.del:)   27.2.2009 21:49:14 
				    |   
			   | 

| 

| 

tally

| 

IZVIRNO SPOROČILO:  Estrella*      IZVIRNO SPOROČILO: tally      IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*      IZVIRNO SPOROČILO: tally      IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*      IZVIRNO SPOROČILO: mafi      IZVIRNO SPOROČILO: nina7      IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*      IZVIRNO SPOROČILO: mafi      IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*      Mater je gužva danes na majčicah               Bo treba kar pred TV          o tem tud jaz marmišljam sam čakam      da opavi svojo dolžnost              in katera je to?           mene tud zanima          branje knjige Marku                        Sem mislila, da  na "zakonsko dolžnost"               jaz tudi                              Oh, you noughty girl!!               aaaaaaaaaa jaz               Ti ja, kdo neki              quilty       , škoda samo, da moj spi     

| 

| 

| 

| 

| 
			 RE: Majski hroščki 2008- 15.del:)   27.2.2009 21:49:22 
				    |   
			   | 

| 

| 

mafi

| 

IZVIRNO SPOROČILO:  Estrella*      IZVIRNO SPOROČILO: mafi      Estrella: a si že vse zlikala al bo počakal do jutri???                     Imam na pol zlikano, ostalo Morgen    Sem mogla na kraju zločina gledat.          ma sej lahko pčaka sej se ne bo pokvarl        

| 

| 

| 

| 

| 
			 RE: Majski hroščki 2008- 15.del:)   27.2.2009 21:49:32 
				    |   
			   | 

| 

| 

Anonimen

| 

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*      IZVIRNO SPOROČILO: nia5      Čvekice želim vam lahko noč, vam verjetno hroščeki že spijo, Nia je še v elementu, upam da jo spanec kmalu prime, pa je že od pol šestih auf       Danes mi je lubi obljubil masažo, no bomo vidli       Lepo spite, jaz sem zbita od tega nahoda in kašljanja in komaj čakam masažo in posteljo     , pa da bodo hroščeki prizanesli mamicam.       Nočko                Nočko in uživaj v masaži              nočko, jest sm jo pa že mela   

| 

| 

| 

| 

| 
			 RE: Majski hroščki 2008- 15.del:)   27.2.2009 21:49:51 
				    |   
			   | 

| 

| 

tally

| 

IZVIRNO SPOROČILO:  nia5      Čvekice želim vam lahko noč, vam verjetno hroščeki že spijo, Nia je še v elementu, upam da jo spanec kmalu prime, pa je že od pol šestih auf        Danes mi je lubi obljubil masažo, no bomo vidli        Lepo spite, jaz sem zbita od tega nahoda in kašljanja in komaj čakam masažo in posteljo       , pa da bodo hroščeki prizanesli mamicam.         Nočko               nočko     

| 

| 

| 

| 

| 
			 RE: Majski hroščki 2008- 15.del:)   27.2.2009 21:50:09 
				    |   
			   | 

| 

| 

Estrella*

| 

IZVIRNO SPOROČILO: nina7      IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*      IZVIRNO SPOROČILO: mafi      Estrella: a si že vse zlikala al bo počakal do jutri???                 Imam na pol zlikano, ostalo Morgen   Sem mogla na kraju zločina gledat.           jest tud to skoz gledam čeprov sm 1x že pa se nč več ne spomnem              Boš mogla malo manj žurat, ker to uničuje sive celice   A še delaš na projektu? 

| 

| 

| 

| 

| 
			 RE: Majski hroščki 2008- 15.del:)   27.2.2009 21:50:43 
				    |   
			   | 

| 

| 

mafi

| 

IZVIRNO SPOROČILO:  nia5      Čvekice želim vam lahko noč, vam verjetno hroščeki že spijo, Nia je še v elementu, upam da jo spanec kmalu prime, pa je že od pol šestih auf        Danes mi je lubi obljubil masažo, no bomo vidli        Lepo spite, jaz sem zbita od tega nahoda in kašljanja in komaj čakam masažo in posteljo       , pa da bodo hroščeki prizanesli mamicam.         Nočko               uživaj v masaži in mirno nočko    

| 

| 

| 

| 

Najbolj brane vsebine v rubrikiMaterinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Zadnje s foruma 

Ali varate partnerja?Mariposyda  (
11%)

ne (
89%)
Število vseh glasov: 341Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš 
svojo anketo!