aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 juterčka... Aqua..hvala za kofi. Danes je prav depresiven dan in bi z veseljem enega, da me mal dvigne. Kako si lepotica? spps..vem kako ti je, tudi jaz se včasih počutim tako...nerodno. Ko punce izgubijo svoje pikice. Ampak pri Špelki smo pa še optimistke, ane? Živa..super za pregledka..kako to da greš že na cuker? murki, ne obremenjuj se z znakci, vse bo ok! Mislim pa da so vsi moški taki, da skoz božajo, lupčkajo, gledajo naše bušije. trin....ja ti bi bila pa čist izven serijska, če bi šla prej rodit. Mogoče pa res spodbudiš pupo, da pride na svet. Ajsi...kuku, se ful mal javiš, napišeš stavek dva in te ni več. Kaj je zdaj to? Imate gužvo? Ojla jazzzika!!! Jaz sem ql! Imam v sredo 11.03 G, sem prestavla, da ne čakam do konca meseca, se grem zmenit mal, kako in kaj naprej, ker zgleda naravno ne bomo dočakali +. Moj gre v četrtek po napotnica za S-gram, potem pa takoj uredit zadevo, da vidimo kakšno vojsko imamo sploh doma... Punce, ki ste nosečke, kaj pravte za kakšen foto sešn, da vidimo, kako buhiji rastejo!!!! Tako mal za spodbudo nam, ki čakamo da se vam pridružimo!!!!