|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako ukrepati
6.3.2009 8:36:43   
tinca35
Potrebovala bi vaš nasvet, ker resnično ne vem ali bi se izpostavila ali ne.
Gre se pa za sledeč problem. Sin je prišel iz šole in mi razlaga kako se je v šoli sošolka zaradi slabe ocene na wc svinčnikom in šestilom zbadala po rokah. Sicer on to ni videl a je njemu in še dvema sošolcema povedala sošolka,ki je prijateljica te sošolke.Menda da to ni prvič. Otrokom se je to zdelo zelo zabavno predvsem pa smešno. Mojmu sem razložila, da tega se pa ne sme počet in da je to potrebno čimprej rešiti, da si punca še kaj hujšega ne bo počela. Zdaj pa nevem ali bi mami te punce povedala ali ne. Bojim se da me bo imela za vsiljivko.
Hvala za nasvet.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako ukrepati
6.3.2009 8:40:38   
blaža
Jaz bi raje povedala razredničarki in ne mami deklice. Pa naj ji potem razredničarka razloži, da se ti osebno ne vmešavaš.

Mogoče mama celo ve za to početje, ki je danes zelo pogosto med mladimi, na žalost. Eni se režejo, eni se zbadajo z šestilom, v glavnem spuščajo psihičen pritisk na tak način.

jaz bi bila vesela, če bi me kdo opozoril na take stvari, če bi se zgodilo mojemu otroku, vendar, bi lažje prenesla, če bi mi to povedala razredničarka kot pa mama enega izmed sošolcev ali sošolke mojega otroka.

Definitivno tak otrok rabi pomoč in nesmiselno je, da si zatiskamo oči in ušesa.

_____________________________

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu tinca35)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: kako ukrepati
6.3.2009 8:44:04   
titania
Haj.

Jaz bi ji na tvojem mestu povedala, ne glede na to ali te bo imela za vsiljivko ali ne. Če je res, ti bo nekoč hvaležna! Ali pa bi se najprej pogovorila z njihovo razredničarko, pa naj ona rešuje to naprej oz. naj vsaj preveri, če ima deklica kakšne brazgotine!

Je pa zelo delikatna zadeva. Dobro premisli!

(odgovor članu tinca35)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: kako ukrepati
6.3.2009 13:20:21   
darja72
Dogajanje v šoli se te pravzaprav osebno ne tiče in ocenjujem, da bi bilo povsem neprimerno o tem obveščati sošolkine starše. Edina možnost bi bila, da na nek diskreten način obvestiš razrednika. Ta pa je pristojen za reševanje tovrstnih težav. In ne čakaj predolgo!

_____________________________

Kogar ni, ga ne pogrešamo!

(odgovor članu tinca35)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: kako ukrepati
7.3.2009 21:10:39   
uursa
Ravno  danes sem brala v reviji starš-si o temi samopoškodovanja. Na kratko: vsak otrok, ki se samopoškoduje izraža s tem stisko in potrebuje pomoč.

(odgovor članu darja72)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





BLOG: Kaj je zdravje?
Nacionalna agencija za javno zdravje poroča, da število izdanih receptov skozi leta ves čas narašča. Živimo torej dlje, ...
Zakaj starši poljubljajo svoje otroke na u...
Odgovornost staršev je, da otroku pokažejo pomembnost poljuba. Poljub je dejanje, s katerim pokažemo, da nekoga ljubimo,...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?