Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
pocajtajte se..
.

Ma jaz sem za v risanko A je to...
Da vam ne povem, da mora spit 7 ml tega sirupa.
A veste kolk je to? Dve skoraj polni veliki žlici. Z Dominikom ni bil nikol problem, on je vedno iskal še sirupe, Juliji pa ne odpreš ust zaboga da ne z ničemer. Če pa že, pol pa v loku vse ven. Madoniš kak matr za otroka.
in sem se danes vsa fleksta, vrtoglava in pred tem da
vso čakalnico privlekla do Dr. Se me je sestra kar ustrašila. Dr. ni bilo nič jasno, bi morala bit že dobra, pa je samo vročina padla z 39 in še nekaj na 38 in še nekaj. Sem dala spet kri, izvidi boljši za mišjo dlako. Je mislila, da je kaj spregledala. (se mi zdi da še zdaj ne ve kaj mi je) Pol mi je dala pa nov antibiotikse ga jemlje samo 1x dnevno 3 dni
in rezultat: 4 ure po 1 dozi, ni vročine, fleki izginili, pa zdajle sem se celo eno uro z Lovrom igrala
res če ni non stop zaposlena in to aktivno je mali hudiček,, nagaja se dela da me ne sliši, naredi točno to kar rečeš da ne sme, ko se pa razjezim je pa tak jok kot da jo kdo tepe
Ampak na glasno glasbo pa nisem več navajena,mi je še naslednji dan zvonilo po ušesih