|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
previjalna miza - klasična 2.5.2005 16:43:03
|
|
|
|
babylove
|
joj tiste banjice so zelooo male! Mogoče jo boš 2 meseca uporabljala, potem pa bo premajhna postala. Jaz našega sicer še spravim noter, ampak ne more več imet nogic iztegnjenih, zato ne more več čofotat in kopanje ni tako zabavno ;).
|
|
|
|
|
previjalna miza - klasična 2.5.2005 19:40:02
|
|
|
|
k1
|
mi imamo ločeno previjalo (paše na posteljico), banjo pa ločeno. se mi zdi bolj praktično!
|
|
|
|
|
previjalna miza - klasična 2.5.2005 20:11:49
|
|
|
|
špelin@
|
Za previjanje sem to mizico uporabljala zelo dolgo - nekje do enega leta, potem sem piko previjala na postelji. Za kopanje pa ni bila ok, smo raje imeli posebej banjico. Zdaj bo taista mizica s predali služila za dojenčkova oblačila in rekvizite, previjalno podlogo sem si naredila posebej, namesto banjice bomo pa tokrat poskusili s čebričkom ;) :rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
|
previjalna miza - klasična 2.5.2005 20:42:48
|
|
|
|
babylove
|
ja, to je res poleg majhnosti še dodaten ogromen minus. Če je banjica pod previjalno površino, je izredno nerodno in predvsem nevarno nerodno namiljenega in mokrega (= spolzkega) otroka dvigovat z eno roko, da si lahko z drugo namestiš previjalno površino. Razen če imaš tako narejeno, da lahko banjico izvlečeš, to je pa idealno.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiKoliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Dotikanje med nogami.
пеперутка16
Moj triinpolletnik se nenehno dotika svojega lulija in noče nehati. Poskusila sem ga na različne načine odvrniti, vendar ne deluje. Rada bi, če bi mi kdo, ki je imel podobno situacijo, napisal, kako jo je rešil. Hvala.