špelin@
|
barbaw, mlečni kruh delam približno takole KLIK Samo jaz uporabim kar suhi kvas. Vidim, da ste v soboto res uživali ****, za obisk in za vse dobrote Privošči si!!! jana81, kako kaj Nejček? Upam, da ga glavica več ne boli mixi, lepo, da si se javila Kaja ima zelo lepe mere edinaos, vau, kakšbo darilo za AT Kako je kaj danes z malo, berem, da ga je zvečer lomila... Tvojemu prav pašeta 2 Estrella*, kako kaj Alja? Je zdaj ok? Kakšne ZS-je imate to na tapeti?? Me zanimaaaaaaaaaa, firbec Za danes pa zate Pa še zdravje te muči? A si pokasirala kakšen virus? tally, že kaj rihtate stanovanje? Kdaj imate namen preseliti se? Soncnica Sandra ***, a je pri iskanju službe že kaj napredka? hijenca, tvojemu pa očitno res ni do spanja, da tako dolgo zija TV... Srčekgirll, fajn opravi v službi mafi, a tebe je pa pridnost zgrabila na dan žena? Da si vse to poštimala... Mene ni, sem raje cel dan po malem knjigo brala suzy85, za tisočko!!! tilči, potem ima mali še vedno pikice? katy82, sem pozabila vprašat, kako kaj Anže? za vse nove zobke. za ta pridne, in za bolne oz. sitne.
|