Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Sploh ne vem, zakaj se sploh še matram s kuhanjem, če potem poje max. 3 žličke...
, preden gre v službo, nato pa še jaz. Čudno, da še dela...
..tukaj je oblačno, jaz hočem pomlad ne pa neki sneg danes haloo
KOmaj čakam, da bo toplo in bomo lahko uživali v naravi.
Mojo obožuje GH. Nikoli ne merim koliko pojej ampak vem, da je bližu 300ml. Toliko ima 2x na dan + 2x po 170ml mleka (zujtraj in večer) + žemljico (oz. polovico malo žemljo). No mojo je budna samo od 06:00 do 18:00
enkrat je rekla tudi ATA
magične lončke?
..govorim po tel. itak skoz čekiram ker je bla pod mizo..mi začne kašljat in se kar na lepem čudno dret ma samo za trenutek..kar vijolčasta v obraz in taka toga..ja kul vidm da je mal reklame spraula v usta..aaaa sm skor celo dlan ji porinla v usta in s prsti vn zvlekla papir, jah nežna nism mogla bit
..ok potem pa bruhne vn skoz vse možne odprtine..kolk je šlo enga mleka po kuhni
..
. Tko da sem dons vstala do pol7 6x, od tega eno previjanje. Bo boljš ane....ja itak. Zdej pa spi. Je utrujen od ponoč mogoče.
pojedl? A je formula ista ko prej pri mleku? Nekje sem zasledila, da 1300?
. Z joške se pa kar sam skenslava. Poje samo še po eno, pa še to ful ful manjkrat...dojim eno tretjino tolk kot sem še en mesec nazaj. Pa mi je kar mal čudno tko pri srcu.
In prideva! Jeeee!
Plazimo se še ne, se zato likamo toliko bolj...