metuljcek321
|
Nasa mala je bila vceraj tako zdelana od cvekanja z julijkami, da je zvecer zaspala ze med hranjenjem - sploh ni mogla vec pozirati mleka, ampak ji je kar glavo prekucnilo & koma. Ni sans, da bi nadaljevala - lahko sem jo samo odnesla v posetljico, pokrila in to je bilo to. No, se je pa dama ocitno odlocila, da zdaj ne bo vec spala pri miru, ampak bo zacela sredi noci izvajati akrobacije - zjutraj sva jo nasla obrnjeno pocez, popolnoma odkrito. Plan za danes: nakup spalne vrece. Jo katera ima? Kje ste jo kupile? Brinu za pitje iz magicnega loncka, mami & ocku za renovacijo stanovanja, Aljazu za zobek nr. 1, Majuski & populis za izvrstne slikice nasega prima srecanja, hd za prijeten obisk, Majuski za osvezujoc nov avatar, ilatic za skorajsnji nov avto (which one is it gonna be?), populis & neboglasnici za nocni cvek (ice cake it is next time! ), rebecinima malckoma za izboljsanje, lex za javljanje, ... tims, ta dokumentarec mora biti ful fajn/zanimiv/poucen - je to morda tisti, k gresta potem starsa na balet, opero or sth like that & mali plese v trebuhu ob glasbi? Enkrat mi je prijateljica pravila o tem ... tud jaz bi to rada videla - ce dobis naslov, se priporocam, da potem mojstrica sestricna to dol z neta potegne. flower, ZS. Danes imava z malo v nacrtu obisk sestricne-brucke v Ljubljano, da malo vidiva, kako se imata s cimro ... se veselim ko en majhen otrocek - se veselim kot Anja Potem pa se do prijateljice (srecke-nosecke ... July mommy-to-be) skociva ... to bo zabavno .... Pa, pa & uzivajte v tem prelepem soncnem dnevu ... menda danes ne bo dezja in/ali snega ... ali pac?!?!