|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   plenice v vrtcu
4.5.2005 11:52:50   
mamci
Živjo punce!

V našem vrtcu ne rabimo nositi s seboj plenice, ker jih imajo tam. Do sedaj smo imeli pamperske, zdaj so jih pa zamenjali. Problem je v tem, da je moj mali alergičen na te druge. Zato zdaj nosim svoje. Glede na to, da nočem plačevati dvojnih plenic,me zanima kakšne izkušnje imate, glede znižanja plačila vrtca.

pozdravček
Neposredna povezava do sporočila: 1
   plenice v vrtcu
4.5.2005 12:33:59   
Anonimen
Pri nas, v Kranju, smo itak morali nositi svoje plenice.

(odgovor članu mamci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   plenice v vrtcu
4.5.2005 13:06:53   
ciciban
Tudi v Medvodah in Sk.Loki je tako,da vsak svoje plenice prinese.

(odgovor članu mamci)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   plenice v vrtcu
4.5.2005 13:14:23   
joma
Ravno zaradi takih primerov se v nekaterih občinah odločijo, da plenic ne vključijo v ekonomsko ceno, ampak jih starši nosijo sami. Eni bi pač želeli dražje, drugi cenejše plenice, lahko je kdo alergičen na "boljše", nekateri pa so tudi prej brez plenic kot drugi, ki jih potrebujejo dlje časa in jih več porabijo. Skratka, v primeru, da plenice kupuje vrtec, ki je zato dražji, je še več priblemov, kot če jih nosite sami.

(odgovor članu mamci)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   plenice v vrtcu
4.5.2005 18:24:13   
sašaš

V našem vrtcu uporabljamo plenice Lumpi. Za 2 otroka pa naročamo pamperske - za to staršem ni treba nič več plačevat. Kar pa ni po moji logiki - naj prinesejo svoje plenice ,če jim naše ne odgovarjajo!

Lp :muca:

(odgovor članu mamci)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   plenice v vrtcu
5.5.2005 13:24:13   
joma
To ne bi bilo pošteno, npr. če je otrok na te Lumpi alergičen. Prinašal bi druge, v ceni pa ima vendarle vštete tudi Lumpi plenice. Lahko povežemo s primerom dietne prehrane. Mi otroku na podlagi zdravniškega mnenja nudimo dietno prehrano (sojino mleko in desert, riževe vaflje, izdelke brez konzervansov,... ki so dražji in zahtevajo posebno pozornost pri nakupu in staršem tega ne zaračunamo. Tudi deklici, ki ne prenese plenic za enkratno uporabo, peremo bombažne hlačke-plenice.

(odgovor članu mamci)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   plenice v vrtcu
5.5.2005 16:27:26   
sašaš

Če je res alergičen, je drugo. Pri nas ni noben od teh dveh alergičen. ;)

Lp :muca:

(odgovor članu mamci)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   plenice v vrtcu
6.5.2005 13:52:08   
Timotej
Na tvojem mestu bi za svojega otročka pač prinesla svoje pleničke. Hvaležni bodite, da jih dobite v vrtcu. V naši občini imamo skoraj najvišje cene vrtca, pa moramo pleničke kupovati sami. Cena jasli pa je 86000 SIT.

(odgovor članu mamci)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   plenice v vrtcu
6.5.2005 14:53:52   
frutka_
Le malokateri vrtec ima možnost, da ponudi svoje pleničke. To je v bistvu neki nadstandard. Mislim, da se ti cena vrtca ne bo znižala zaradi pleničk razen če je v plačilu vrtca posebej upoštevana cena za plenice.

(odgovor članu mamci)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
BLOG: Ni lepšega, kot je rojevanje novega ...
Porodne babice so velik del mojega življenja. Delala sem že z mnogimi babicami, nekaj pa jih poznam tudi na bolj osebni ...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?