Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

v Mullerja da sma nabavla vse potrebno, plenice, podloge, robčke, mleko, zdrob, mehčalc. Pol sma šla še v pikapolonco po nove cuclje, pa v Lidl po darila za roj. dan. Sma se vse skup znebila 80 €
  v Mullerja da sma nabavla vse potrebno, plenice, podloge, robčke, mleko, zdrob, mehčalc. Pol sma šla še v pikapolonco po nove cuclje, pa v Lidl po darila za roj. dan. Sma se vse skup znebila 80 €  

sem ji pa kr flašo nardila. Drugač je pa dans bla prvič čez dan brez dojenja, je bla na AM pa je kr zadovoljna
  sem ji pa kr flašo nardila. Drugač je pa dans bla prvič čez dan brez dojenja, je bla na AM pa je kr zadovoljna raje manhila na sonce - sva šla v tivoli za 2 uri, potem presenetila moža v službi (dela v centru) in smo šli še vsi mi trije v Maxija na pijačo in klept, potem pa šele domov - prispeli ob 19h, kopanje, hranjenje
  raje manhila na sonce - sva šla v tivoli za 2 uri, potem presenetila moža v službi (dela v centru) in smo šli še vsi mi trije v Maxija na pijačo in klept, potem pa šele domov - prispeli ob 19h, kopanje, hranjenje  

. Naslednjič pa pridem sigurno
 . Naslednjič pa pridem sigurno