|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nova nosečnost
14.3.2009 23:05:26   
ribica.
v 17 tednu sem imela UPN. To je bilo pred mesecm in pol. v bolnici so mi rekli da naj počakam 2 menstruaciji, preden zanosim. Moja G mi je rekla od 3 - 6 mesecev. Tiste, ki ste imele podobno situacijo, kdaj ste začeli ponovno delati na otročku?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nova nosečnost
15.3.2009 19:50:11   
čebelca2
men je g tud predlagu čez pol leta, samo jst sem imela SS v 8tednu, in sem upoštevala nasvet in zanosila v prvo. drgač pa sem zasledila da ginekologi čist različno svetujejo, eni če je abrazija naj se počaka tri mesece, če se je samo sčistlo že po prvi menstruaciji... ne vem, men se je zdel prov tko in sem tko naredila.

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: nova nosečnost
15.3.2009 20:11:22   
mića
meni so rekli na ginekologiji da lahko takoj po prvi menstruaciji ponovno poskusam ravno tako moja ginekologinja počakala bom na prvo user posted image  pa pregled pri ginekologu potem pa takoj v nove boje za user posted image  sej sva se z mozem skoraj 4 leta trudila za user posted image  potem pa ss in abrazija v 8tednuuser posted image  vendar jaz mislim da ce se ti dobro počutiš lahko zacnes ker ti ne more noben garantirat da ce boš cakala pol leta da bo potem pa vse ok,to je vse zapisano v zvezdah in tega ne moreš spremenit tako jaz ti svetujem da počakaš dokler ne bos ti pripravljena potem pa akcija in upam da nam vsem čimprej uspe da bomo user posted image user posted image  
lepo pozdravljene

(odgovor članu čebelca2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: nova nosečnost
15.3.2009 20:55:15   
zarjica
Imela sem ss v 15. tednu. Čakati sem morala 6 mesecev, vendar sem po 5 mesecih zanosila. Zdaj imam moj mali čudež user posted image .

(odgovor članu mića)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Utrujeni? Preverite ali imate pomanjkanje ...
Pri pomanjkanju železa pride do utrujenosti, vrtoglavice, razdražljivosti, težav s koncentracijo, slabših fizičnih in um...




Plenice.
пеперутка16

Kdaj ste otroka začeli odvajati od plenic?