Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
)

Polna luna je bila pa tokrat res čudna in je na večino ljudi zelo slabo vplivala - jaz sem se pa zbujala sama od sebe vsako uro - brez pomoči Daria.
time!!
pa mi je čisrt fajn tak ritem, čeprav sem malce nenaspana- tudi jaz zvečer ne morem v posteljo.
.
. No, sicer pa se to meni dogaja že vse življenje-pozno hodim spat, zjutraj pa bi še tako pasala kaka urca....ali dve
,ne vem če se bo izšlo brez ab,ali je katera jemala kakšen ab ko je dojila
Poleg vsega mi je ves čas solila pamet, da je Dario premalo oblečen, da ga zebe, ni pa znala argumentirat, kako ve, da ga zebe...Eh, te tašče in ostale pametne babnce
No sem probala iz pipe in super prenese Nace. Itaq imamo pa mi ful dobro kolovško vodo. Če mu bom pa še kdaj dala AM po flasi, bom pa prekuhala.
Sem malo gledala zase sportne zgornje dele, pa nisem vidla nič pametnega, razen enga za 55 eur. Pa se mi zdi mal velik. Bom mogla it se mal pogledat.Puloverjev, k jih imam dost, pa zdej ne nosim, ker je zaradi dojenja jopca veliko bolj prakticna. Ja bo treba še it v soping.