sxy
|
Hočem povedat, da vse moje prijateljice iz šole npr. in znanci, sosedje zraven mene, ki so nekje toliko stari kot jaz, živijo boljše življenje, eden od njiju zasluži več, imajo boljše službe, nekaterim pa očitno toliko starši pomagajo, ker sicer ne vem, kako bi lahko tako živeli. Vsi imajo hiše, ali si zidajo, midva ne moreva niti zemlje kupit, kaj šele hiše... Preveč se obremenjuješ z drugimi in preveč se primerjaš z drugimi!!!! Raje ta čas nemeni čemu bolj koristnemu, razmišljaj in poskušaj narediti svojo situacijo boljšo, ne pa gledati kako drugi živijo boljše kot ti. Če ti je tako hudo, si poskusi najti kakšno dodatno zaposlitev, dodaten vir zaslužka, namesto da se depresiraš ti in tvoj mož, oba si najdita raje kaj bolj pametnega in profitibilnega za zamotit. Najlažje je gledati kako sosed živi, kaj ima znanka več, kakšen avto ima sorodnik, pa kakšno hišo gradi en tam, pa seveda kako so srečni vsi tisti, ki imajo verjetno bogate starše in jim sigurno ti pomagajo, da jim gre tako dobro. da bi pa pogledala malo bolj na sebe in manj na druge, to pa ne. Itak smo slovenci, morem pa že druge gledat in jim bit "fauš", sj če ne ne bi bili slovenci!!! Huh, meni gredo pa takšni na živce, ki samo jamrajo kako je drugim boljš, kako je drugim z rožicami poslano, kako drugim denar kr iz neba leti oz.grado kr na wc in ga sesirjejo, aja pa da ne pozabim, kk majo drugi fajne starše, ko jih zasipajo z denarjem,.... Nihče pa ne pomisli, da pa mogoče, ti, ki jim je tako super in fajn v življenju, zelo garajo za to kar imajo, mogoče naredijo kaj več za to, kot pa da sam jamrajo, mogoče iščejo priložnosti, za imeti kaj več, mogoče riskirajo v življenju in tako profitirajo, mogoče dajejo življenje za to, da imajo nekaj več in lepo živijo,... Ehhhhh..... Najlažje je pa jamrat!!!