Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
zdaj je čas, da se posvetiš sebi in mali pikici v tvojem bauhiju
Sej jest sem prej tud skoz s cujno letala okol, zdej pa čist z lahkoto iz počivalnika gledam prašno pohištvo in neposesan tepih

bom nardila joto da bomo mel za 2 dni kosilo, ker jaz se sploh več ne spomnim kaj naj kuham
tako je smotano zdaj tole, ko morm zase narest za okrog 13h kosilo, in more bit nekaj takega da lahko mojadva potem pogrejeta okrog 15h
bom vidla kako bo... če bo res tako, kot mi pravijo sodelavke, bom kar lepo doma ostala ker se ne mislim tam razpočit. Klinc pa dnar in vse ostalo, bom mislila na naju z
in na mojo Lariso. Bom pa vsaj več z njo. Itak bom mogla potem še 35 let delat vsak dan po najmanj 8 ur dnevno, zakaj pa ne bi zdaj še kaj izkoristila če bom lahko
Pa princesi zajtrk, mene je pa že vse minilo, slabost je spet udarila, ne vem od kje
, da se kmalu uredi med vama