hijenca
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: hijenca Sem pa danes moj življenjepis popravila in bom poslala nekaj prošenj kar na slepo, ponavadi sem tako imela največ uspeha. Vsaj do septembra moram nekaj načarat, ker septembra lažje najdeš. Če dobim še 3 mesece z borze, potem se lahko malo oddahnem. Saj res, da ima moj zelo dobro plačo, ampak jaz ne morem bit od moškega odvisna, to mi uničuje moj ego. Če ne bom našla tu kje blizu, pa grem v LJ. V kliničnem centru zmeraj dobiš službo, samo jaz sem čisto ven iz zdravstva, ne vem kak bi to šlo. kot da bi sebe brala Kje pa iščeš zaposlitev? Iščem vsepovsod, približno do pol ure iz MB z avtom. Samo popi.... ni niti enega razpisanega delovnega mesta, pa od januarja že spremljam redno. Za tvoj poklic res ni nič, za marsikaj drugega pa je. Nekje sploh ne iščejo določene izobrazbe po poklicu ampak samo po stopnji. Če bo kaj zate ti pošljem link na ZS. Težave so edino pri delovnem času, ker je največ izmenskega dela. Ne vem kako boš imela z varstvom. Če dobim vrtec v Kamnici sem na konju, ali pa vsaj v Lenartu, potem imam koga, da mi gre po Vidka, če jaz ne bi mogla. Bodo pa vpisovali v Kamnici od 1.4. dalje, sma šla danes do vrtca, pa sma malo pokramljala z vzgojiteljico in mi toplo priporoča, da grem takoj prvi dan vpisat Vidka, ker je baje zelo veliko jasličnih otrok. Jaz bom tudi takoj "letela". kam boš letela??? Saj menda imajo vsi MB vrtci takrat vpis. Kam boš Majo vpisala? Vpisat Majo ko bo čas za to. Hočki je imel vedno kasneje. Vpisala jo bom pa še na Pobrežje. Hb imam dve občini na razpolago. Pokliči prej, da ne boš zamudila vpisa. Ker včasih čez celo leto vpisujejo, tako kot v Lenartu, včasih pa samo 10 dni, kot v MB.