Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

. je eva snoči zakuhala in mela vročine 38,5. sma ji dala sirup, okrog 5ih pa spet vročina! čakam, da začne P delat, da pokličem in vprašam, kaj zdej. me je strah, da je ne bolijo ušesa, ker ji komaj izmerim temperaturo v ušesu.
 . je eva snoči zakuhala in mela vročine 38,5. sma ji dala sirup, okrog 5ih pa spet vročina! čakam, da začne P delat, da pokličem in vprašam, kaj zdej. me je strah, da je ne bolijo ušesa, ker ji komaj izmerim temperaturo v ušesu. 
			 skoz je neki
      skoz je neki  in spal, pa sm ga dala k seb pa je spal,
      in spal, pa sm ga dala k seb pa je spal, 

vsaj neki dobrga dns
     vsaj neki dobrga dns  

Jaz sem včeraj bila polno zaposlena in sem samo malo poškilila na RR
   Jaz sem včeraj bila polno zaposlena in sem samo malo poškilila na RR  

Mi je moj dragi danes rekel ko sem ga najedala in potem na koncu vprasala pa kaj mi svetuje ( mislila sem na temo o kateri sem najedala ) pa je rekel da mi svetuje da dokler ta rdeca ne mine sploh ne odprem vec ust
   Mi je moj dragi danes rekel ko sem ga najedala in potem na koncu vprasala pa kaj mi svetuje ( mislila sem na temo o kateri sem najedala ) pa je rekel da mi svetuje da dokler ta rdeca ne mine sploh ne odprem vec ust  

, se grema sedaj porihtat.
  , se grema sedaj porihtat. 

v Po. Emilija že spi 1. rundo pa ji grem družbo delat
 v Po. Emilija že spi 1. rundo pa ji grem družbo delat