nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Anitka IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Saj boš nadoknadila čvekanje, brez skrbi Slikice so krasne , pravi korenjak je že Gal. Kaj te zdaj malce verjetno zebe, ko si se tam klime navadila , meni je že ob vsakem sončnem žarku toplo Malce me pa res zebe, čeprav sem tudi tam kar koristila dolge rokave, ker je občasno fajn pihalo. Kako je pa z najino kavico, spet se nama vztrajno izmika Zdaj bi bil pa že pravi čas, a ne? Seveda Jaz ponavadi nimam nekih planov, tako da se komot zmenive, le en dan prej moram vedet, ker drugače sedež vozi v avtu, pa da se zmenim za avto Ok, super . Pa predlagaj ti dan, ker jaz imam avto vsak dan. Če je popoldan, mi je vseeno, saj sta oba avta doma, dopoldan je bolj problem, ker sta ati in v službi, čeprav bi bilo super dopoldan, saj veš, takrat so najboljše volje . Lahko že jutri popoldan, če imaš čas Se ti oglasim preko ZS. Jutri bo sicer malo težje, če se pa najde prilika pa vsekakor. Se že veselim. Ko boš imela čas, mi sporoči