|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 1. del
20.3.2009 20:37:30   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: bamby

IZVIRNO SPOROČILO: blaža

kaj ste slišale, da je umrl sin od Borisa Cavazze- Damian?

Nekaj sem slišala, pa ne vem zakaj user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Ja pa sej spat gredo pa po kosilu? A ni tako, da spi dokler pač spi user posted image

To drži, samo jaz sem jo hodila takoj po 14 uri iskat pa je dva dni sedaj spala še takrat. Zaspala pa je šele okrog 13h, pa je bil zato njen popoldanski spanec precej skrajšan. Doma mi ponavadi spi tudi po 3 ure.

Uuuuuu, tri ure spi, Blaž pa če spi dve uri že gledam, če še diha. ponavadi spi uro pa pol, ma ne v kosu.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
20.3.2009 20:37:55   
dolenjka

Ja pa sej spat gredo pa po kosilu? A ni tako, da spi dokler pač spi user posted image

To drži, samo jaz sem jo hodila takoj po 14 uri iskat pa je dva dni sedaj spala še takrat. Zaspala pa je šele okrog 13h, pa je bil zato njen popoldanski spanec precej skrajšan. Doma mi ponavadi spi tudi po 3 ure.

Aja  to je problem, jo pa hodi kasneje iskat user posted image  Tara v vrtcu običajno spi dobri 2 uri user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
20.3.2009 20:38:43   
blaža
Ben, ma pa spi ponoči po 11-12ur, pa samo v posteljico ga dam in grem. Pa zaspi ves zadovoljen, ki je utrujen. se prav nasmeje, ko gre spat in veselo maha, da ki gre spančkat.Prav priden je.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
20.3.2009 20:39:15   
blaža

Tara je itak pridna za spančkat.user posted image

Aja  to je problem, jo pa hodi kasneje iskat user posted image  Tara v vrtcu običajno spi dobri 2 uri user posted image

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
20.3.2009 20:41:48   
dolenjka
Ja, za Cavazzo mi je pa žal user posted image  Nekje piše da mu je srce odpovedalo, nekje da se je zadušil user posted image  tisto z zadušitvijo mi ni najbolj jasno, če mu je res srce odpovedalo, pa je "lažje razumljivo" user posted image  user posted image  Mah česa vse še ne bo treba temu Borisu doživeti user posted image  Že 2 otroka je preživel user posted image  Samo to naj se mi prosim nikoli ne zgodi user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
20.3.2009 20:42:19   
bamby

Po moje ne bo treba....ponavadi je bila že zbujena, ko sem prišla. Itak pa bom drug teden ravno tako hodila spotoma iz službe iskat oba otroka. Bosta že preživela, oba!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
20.3.2009 20:43:01   
dolenjka

Po moje ne bo treba....ponavadi je bila že zbujena, ko sem prišla. Itak pa bom drug teden ravno tako hodila spotoma iz službe iskat oba otroka. Bosta že preživela, oba!

No, pol pa tut ok

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
20.3.2009 20:44:07   
ella79

Ja, za Cavazzo mi je pa žal user posted image  Nekje piše da mu je srce odpovedalo, nekje da se je zadušil user posted image  tisto z zadušitvijo mi ni najbolj jasno, če mu je res srce odpovedalo, pa je "lažje razumljivo" user posted image  user posted image  Mah česa vse še ne bo treba temu Borisu doživeti user posted image  Že 2 otroka je preživel user posted image  Samo to naj se mi prosim nikoli ne zgodi user posted image

pa še ženo user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
20.3.2009 20:44:59   
bamby

Se strinjam s tabo. Je pa res vprašanje, kaj točno je bilo, kaj je bilo krivo...morda je bilo na praznovanju RD kaj takega, da srce ni zmoglo user posted image . No, saj bo baje obdukcija že kaj pokazala.
Na Borisovem mestu pa ne bi bila rada nikoli v življenju. Izgubit otroka in to celo dva...ni za pomislit user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
20.3.2009 20:45:01   
ella79
drugače pa dober večer user posted image
a jutri pridete gorenjke vse femiljarno user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
20.3.2009 20:46:17   
bamby
čer ella!
Se ne štejem med gorenjke, zato me ne pričakuj user posted image user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
20.3.2009 20:47:26   
bamby
No, saj jaz vas zapuščam, da ne bom od mojega user posted image  dobila odpoved user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nočko

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
20.3.2009 20:47:39   
lillchy123
čeruser posted image

sem prišla sam lahko noč zaželet, k je moja najljubša oddaja, pa še moj dragi dela večerjico... user posted image

me pa neki mandeljni žgečkajo, pa iz nosa mi teče user posted image  pa Lukcu tud user posted image  bo treba it kmal spat, ker bo po moje spet bolj kriza user posted image

je blo pa luštn dons tok user posted image  na kupu vidt user posted image  Luka je bil pa glavna zvezda user posted image

me že trajba user posted image  grem, k bom še njegove plavalčke rabla user posted image  user posted image  user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
20.3.2009 20:48:17   
jencili
Čer,

sem se mogla takoj prit pofočkat, ko sem zvedla, da se jutri vidimouser posted image .
Ja, mi pridemo vsi skupaj, ker smo vsaj za vikend lahko skupaj in bomo to tudi izkoristiliuser posted image user posted image

Taj itak že spi, jst si grem pa zdej lase umit in se mal odmočit pod vročo vodo, ker me zebe ko psa.

Da sem vas prebrala sem rabila pa tud celo večnost, ker sem res precej malo za računalnikov zadnje čase oz. v službi skoz, sam ni cajta za čvekatuser posted image

Bodite pridne, ko bom pa stuškana se vam pa malo pridružim, če bo še katera tukajuser posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
20.3.2009 20:51:15   
dolenjka
Jaz bom šla pa vseen en film gledat, ker je redko kaj pametnega na TV - tako kot v SLO user posted image , pa se vam tut mogoče še pridružim user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
20.3.2009 20:54:03   
blaža
jaz tudi greem. Nočko. Sem zmatrana za umret.

Steve Jobs

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
20.3.2009 21:05:14   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

drugače pa dober večer user posted image
a jutri pridete gorenjke vse femiljarno user posted image

ne, moj naju samo odloži in pride iskat. mogoče potem k nam pokuka, če bomo še vse na kupuuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
20.3.2009 21:25:34   
jencili
i'm backuser posted image

čisto frišna čakam na jutranjo kavicouser posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
20.3.2009 21:35:57   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: jencili

i'm backuser posted image

čisto frišna čakam na jutranjo kavicouser posted image

evo, jaz tudiuser posted image skopana, podepilirana, vmes sem še mojga ostrigla pa obril se je in je kot novuser posted image user posted image mmm, akcijauser posted image user posted image svinja sanja kukuruzuser posted image
Sem mu rekla da more it on tud jutr na eno kavico z nami, tako da je skenslal en opravek in skoči do LJ in pride nazajuser posted image

Zdaj grem pa do postelje, ker še komaj gledam.
Lepo in mirno nočkouser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
20.3.2009 21:40:15   
jencili
ooo, pol bomo pa jutri res bolj familjarnouser posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
20.3.2009 21:56:54   
dolenjka
So glih reklame, pa sem prišla PC ugasnit user posted image  Film je pa dober user posted image  tko da pogledam do konca, še kako slabo urico in grem pančkat. Glede na prejšnje dni je to danes zame že ponočevanje user posted image

Želim vam dolgo in mirno nočko user posted image  Pa fajn kofetkajte ju3 gorenjkice in gorenjčki user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
21.3.2009 6:44:40   
Blacky*
jutro .... prva user posted image user posted image

danes rabim user posted image user posted image user posted image , sem vstajala ponoči, pa sploh ne vem kaj ga je dajalo... dragi pa kuha na 39 in čez... mah... pri nas je non stop kdo bolan... da ponoriš...

grem mal uživat v tišini, ker ne bom dolgo

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
21.3.2009 8:06:10   
misar
dobro jutro

po dolgem času spet javljanje.

vmes sem celo kakšno stran prebrala, načeloma pa nisem imela časa za pisanje.
spimo kar v redu, kak dan bolje, drug dan slabše, nekako pač greuser posted image user posted image user posted image . v varstvu se imamo fino, tamala je zjutraj vesela, ko jo odložim pri varuški, joj vsaj jok nam je prihranjen,m e veseli, da je tako.
shodili še nismo ampak nam ne fali več dosti. smo pa ful ziheraši user posted image user posted image user posted image , to imamo po atijuuser posted image user posted image
besedni zaklad se nam presenetljivo širi, posnemati želimo čist vse kar vidimo in slišimo. dnevi čist prehitro letijo, se mi zdi, da princeske skor nič ne vidimuser posted image

grem zdaj, ker mi ne dovoli več tipkatuser posted image user posted image user posted image

uživajte

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu Blacky*)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
21.3.2009 8:17:27   
buči
Jutro, včeraj nisem mogla nazaj, smo imeli dretje ... Vmes je še Aljaž v dnevni zspal, potem sem pa jaz mrknila pred TV. Danes zjutraj smo že pridelali eno buško, mlekarnar že kuha kosilo, jaz grem pospravljat, potem pa še malo počivat ...

TDAT - štirje prestopniki!

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
21.3.2009 9:38:02   
Stipe air force
Juuuuutroooo user posted image  z oblacnega hribcka.... vmes tudi snezinke.... piha inzebe... kaj cmo... ce smo pa na oblacni strani Alp user posted image  user posted image  user posted image

Vceraj sem se potepal po planiski velikanki... zvecer je pa v I.Gorici nastopila klapa Intrade iz Zadra ter Stiski kvartet... Bilo je mocneje od mene in sem mogel it uzivat v poslusanje dalmatinske muzke.... Se posebej pa to da smo po koncertu kaksno dalmatinsko rekl stari prjatli, ki se poznamo ze vec kot 1/4 stoletja.... user posted image

(odgovor članu buči)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Mama po tragediji ostala sama s štirimi ot...
Mlada mama štirih otrok iz Litije se je čez noč znašla v izredno hudi življenjski stiski. Njen mož je doživel srčni ...

Posvojitev otroka in istospolni par
agnes

Kakšno je vaše stališče do tega, da otroka posvoji istospolni par?

To popolnoma podpiram. (25%)

To podpiram, kadar gre za otroka, za katerega je težje najti posvojitelje (npr. hendikepiran otrok) (7%)

Ne vem, se ne morem odločiti. (19%)

Tega ne podpiram. (46%)

Drugo. (3%)

Število vseh glasov: 320

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!