Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

pa spi že kako uro dobro, brez premikanja, ali cuzanja, ali jokanja
  pa spi že kako uro dobro, brez premikanja, ali cuzanja, ali jokanja  

Pa pejt nekam res... Očitno sem ga okužila, ker ima zabasan nos, pa čiha in kašlje, danes zjutraj dse je pa driskasto pokakal...še to se nam spet manka
  Pa pejt nekam res... Očitno sem ga okužila, ker ima zabasan nos, pa čiha in kašlje, danes zjutraj dse je pa driskasto pokakal...še to se nam spet manka  ko sva bili na ceplenju tudi omenila ni...ima pa ona odpustnico in izvid kolkov in bi lahko ona napisala že to in nama dala na ceplenju, ki sva ga imeli
  ko sva bili na ceplenju tudi omenila ni...ima pa ona odpustnico in izvid kolkov in bi lahko ona napisala že to in nama dala na ceplenju, ki sva ga imeli 

Za razliko od nekaterih sem pa jaz kronično neprespana zadnje čase. Je blo od začetka prelepo da bi bilo res. Zdaj pa ga je zaćela moja ljubica mal palčkat, ne pomaga nobena kašica, da bi mal potegnila. Pol mi pa vse ostaja k nimam volje čez dan, sva že z možekom govorila da bi eno najel da nam mal spuca. Kaj pa vem bomo še videl.
  Za razliko od nekaterih sem pa jaz kronično neprespana zadnje čase. Je blo od začetka prelepo da bi bilo res. Zdaj pa ga je zaćela moja ljubica mal palčkat, ne pomaga nobena kašica, da bi mal potegnila. Pol mi pa vse ostaja k nimam volje čez dan, sva že z možekom govorila da bi eno najel da nam mal spuca. Kaj pa vem bomo še videl.  
   imam 31.3. Nimam pojma. Pregled za alergije imamo 30.3. tako da to ni, kaj pa 31.3. pa NIMAM POJMA.
  imam 31.3. Nimam pojma. Pregled za alergije imamo 30.3. tako da to ni, kaj pa 31.3. pa NIMAM POJMA.