Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

. Eno ?-a je bolje začet s kašicami al sokci? Ker je moja mami kupla jabolčni sok od Frutka, pa ne vem ali mu ga lahko malo ponudim za probat.
!
Bom danes se enkrat probala. Da se končno pokakamo. Je bila pa včeraj patronažna pri meni in mi povedala glede GH. Glede na to, da ima nas suho kožo in velik enih pikic, flekcev, itd. je rekla da nej se mal počakam glede sadja in zelenjave. Naj mu pa dam za probat, da se bo okusov navadil. Za zvecer (ker jemo ponoci na 3 ure), je pa rekla naj mu dam polento na vodi kuhano (rahlo osoljeno), pa potem še na joskico ali pa rizkota. No sem čla včeraj kupit in bomo danes probali. Je pa rekla, da so trenutno boljsi frutki, kot pa jabolka iz trgovine, ki se valjajo že celo zimo po hladilnicah. Proti zaprtju je pa rekla, da lahko skuham kompotek iz dveh krhljev jabolka in suhe slive, pretlacim in dam za jest. Aha pa še to, v polento lahko kapnem tudi zlicko olivnega olja. Toliko o hrani.
Zima je letos ekstremno dolga. In za vikend spet dež napovedujejo
. Pri nas je 6 obrokov v celem dnevu tako poje od 950-1050 ml (kakšen dan več, kakšen dan manj), v popvrečju okol litra.
. Pred tem pa sem imela 3 ss. Drugače pa smo se poslužili OBMP -Ema je bila spočeta po ICSI metodi.