|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: zaposlitev za določen čas, bolniška 25.3.2009 20:19:37
|
|
|
|
tia12
|
Kaj ti poteče?Polovička ali kaj? Ne razumem čist dobr tvojega vprasanja.sorry
|
|
|
RE: zaposlitev za določen čas, bolniška 25.3.2009 20:33:35
|
|
|
|
staška
|
No, saj res... Sem zaposlena za polni delavni čas, a na dveh različnih firmah. Pri obeh za določen čas. In pri eni mi poteče zaposlitev 30.4, pri drugi pa 30.8. Upam ,da je nadaljevanje kolikor toliko jasno napisano- v bolniško bi šla le za polovičko, tam kjer delam do 30.4.
|
|
|
|
|
RE: zaposlitev za določen čas, bolniška 25.3.2009 20:41:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Za 4 ure si sama plačuješ prispevke, če imaš bolniško podaljšano ali pa ne.Če seveda želiš to sama.
|
|
|
|
|
RE: zaposlitev za določen čas, bolniška 25.3.2009 21:58:15
|
|
|
|
mayflower
|
Ko ti preteče pogodba je konec, sigurno ti ne traja bolniška do porodniške. Menda,da se je včasih dalo doseči, da so ti podaljšali bolniško max 1 mesec po pretečeni pogodbi (to sem tukej prebrala), ampak ne poznam nobene, k bi ji podaljšali.
|
|
|
RE: zaposlitev za določen čas, bolniška 26.3.2009 8:54:58
|
|
|
|
5ra83
|
Mislim, da lahko imaš dalje bolniško, vendar le za 4 ure in na tisti firmi, kjer si še zaposlena. Ne moreš imeti dalje bolniške, če ti pogodba poteče.
|
|
|
|
|
RE: zaposlitev za določen čas, bolniška 26.3.2009 9:29:31
|
|
|
|
staška
|
Hvala za odgovore. Me pa še zanima, ali ima firma z mano kakšne stroške, ko bolniško prevzame zzzs? Lp
|
|
|
|
|
RE: zaposlitev za določen čas, bolniška 26.3.2009 9:41:50
|
|
|
|
5ra83
|
Ne, firma s tabo nima nobenih stroškov, ko bolniška traja preko 30 dni (delovnih seveda). Takrat ti sicer podjetje da plačo (bolniško) in refundira znesek od ZZZS.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Spanje alergikovPaštetkaZanima me kako so spali otroci, dojenčki (po 3. mesecu), ki imajo potrjeno alergijo na hrano.
Seveda bom vesela vsakega komentarja, glede spanja in alergije, sploh, če se je stanje po uvedbi diete izboljšalo. Ni prespal noči do 2. leta (zbuja se več kot 3xna noč) (
33%)

Večinoma spi celo noč (
40%)

Zbuja se 2-3x/noč (
28%)
Število vseh glasov: 134Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!