|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčice 2009
25.3.2009 20:04:05   
Shuka
Čestitke vsem mamicam, objemite svoje sončke še v mojem imenu.

user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
25.3.2009 20:07:25   
Shuka
Majchy - vse najnaj ob tvojem prazniku, želim ti veliko zdravja in sreče, predvsem pa ljubezni.

Če sem pa še katero zgrešila, ji za nazaj želim vse najboljše in če bom še katero zgrešila, ni zanalašč, ji želim vnaprej vse najboljše.

user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
25.3.2009 20:15:08   
birdy
Vsem čestitke ob našem praznikuuser posted image user posted image user posted image user posted image  zame najlepšem sploh odkar sem tudi sama mamicauser posted image user posted image user posted image user posted image

Pa seveda čestitke ob rojstnem dnevu tudi Majchy in pa moji mamici ki je danes stara 47let. Vse naj naj!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
25.3.2009 20:23:59   
Pupka
Ena je napisala da je kupla danes kengurujčka- KAkšnega pa? Jaz sem svojemu nehala dajat kapljice AD3. Zdaj kakšen teden jih ne dajem! om pa začela naaj dajat- bom probala postopoma- ker meni ni nič rekel da postopoma- kar 5 kaplic takoj! Bom pa videla. Sicer mu tudi proti krčkom ne dajem zdaj nič- pa ni neke hude panike- se mi zdi da sploh ni razlike. Sem pa mela iz avstrije kapljice. Če ga bo še šraufalo bom pa vzela ene druge. Drugače mu pa dajem Novalac AC (proti kolikam, kao). Morebiti pa res pomaga!.

Upam da ste preživele krasen dan!

Jaz sem Reneja nahranila, zdaj spančka- jaz pa tudi grem takoj za njim, ker sicer bo noč kratka! Tavlki pa že spi  debelo uro!

Tudi vam vsem želim mirno on dolgo noč! Čim manj krčkov!

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
25.3.2009 21:19:05   
BarbaraGS
ojla punce

vesel praznik vsem nam hihiuser posted image

mi se se vedno lovimo, jaz sm non stop zaspana in vsake tolko nas dajejo krcki in se jocemo kot da nas dajejo iz koze. tudi umivanja in kopanja ne maramo in smo grozni cartljivci. jojjjjj pa mleka tudi se ni. me tako nervirajo vsi s super nasveti in obsojanjem da sigurno kaj ne delam prav, ker je mleko nekaj naravnega.

drugace pa berem da ste ze vse super utecene. upam da bomo tudi mi kmalu in da bom imela kaj vec casa za zadihat in pisat na forumu.

kje se dobite in kdaj? mogoce bi mi tudi prisli

aja pa nove slikice so v albumuuser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1355
25.3.2009 21:25:59   
tanci29
majchy vsenajboljše za rojstni danuser posted image user posted image user posted image si ga lepo praznovala?

piškot-ja bogi revček tvoj tavečji...in na kaj ste tazadne ugotovili alergijo...joj to je pa res zoprno...

uživajte na srečanju upam da vas bo čimveč da boste primerjale dojenčkeuser posted image

shuka tudi tebi vsenajboljše ob dnevu mamic...kako tse kaj vi?

vsem pa res res hvala za vaše tolažilne besede pa objemčke pa pikepoke...res ste zlate, nisem si mislila da to tako dobro dene...
no mi gremo najbrž v petek al pa soboto domov..juhuhuuuuuu

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
25.3.2009 21:49:30   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: bad girl

eno vprašanje:

tiste ki imate otročke ki majo  bolj malo ali skoraj nič lask.ali jih dajete kapice gor za notri???

jst jo dam po kopanju.....snamem jo ko se naslednjič zbudi

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
25.3.2009 21:52:00   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: cita

IZVIRNO SPOROČILO: Pupka

!!!  Majchy 23  !!!  

user posted image user posted image user posted image   user posted image   user posted image user posted image user posted image

VSE NAJBOLJŠE za rojstni dan!

Sreče, zdravja, ljubezni, medsebojnega razumevanja, velik €, ubogljivega moža in pridno pupo ti želim!

user posted image user posted image user posted image   user posted image   user posted image user posted image user posted image

Se podpišemuser posted image user posted image user posted image user posted image

jst tudi....VSE NAJBOLJŠE....

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
25.3.2009 21:54:19   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

cer.

sem tok slabe volje. tavelik ima spet ene izpuscaje. jih je imel ze oktobra, pa smo imeli potem ful dieto, sli na bioresonanco, ukinili vse na kar naj bi bil alergicen, jedli sirupe, po enem mesecu je pa samo minilo. zdaj so pa spet tukaj. drama, pa ze par mesecev pisem dnevnik kaj je, pa ni nic novega jedel. samo da se zdaj vsaj ne praska toliko kot se je user posted image . nima pa smisla da ga spet vlecem k dohtarju, ker bomo spet dobili enega od sirupov proti alergiji. eh jajca.

v petek pridem. razen ce ga ne bom vseeno k dohtarju peljala.

kaj pa kak homeopat.....

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
25.3.2009 21:54:55   
Ajvy
Tanci....full sem vesela za vas ...the best user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
25.3.2009 22:03:52   
Čebel@
punce moje zlate,hvala vam za čestitke....bi si mogla zdej nick spremenituser posted image user posted image user posted image možek mi je v haninem imenu prinesel rožico,za RD pa 2 kosa tortice(eden predvidevam da je zanj) in v hladilnik je dal šampanjec z okusom jagode tko da naja čaka še praznovanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image zdele je moj nahranil pupo,zdej se gremo še umit in ajat,tko da šibam

upam da ste lepo preživele dan....se tipkamo jutri....nočko

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
25.3.2009 22:10:34   
yania
Zdravo...drugače sem med marčevkami,imam pa eno vprašanje..ali katera hrani svojega user posted image  z Aptamil Comfort, ali Comfortmil?
jaz sem namreč danes opoldan dala mojemu 6 tednov staremu user posted image  Comfort, ker ga po Apt.1 rahlo črviči in prdi. Prej se je zbudil, zelo poslinjen, kar mehurčki so mu šli iz ustk, pa tak miren je....ma ne vem. Potem pa poskusim mleko, pa je fuuul grenko in smrdi kot surov krompir, kot bi bilo ful škroba not...grozno..no zdej sem mu dala navaden aptamil spet.....
Ali katera kaj ve če je to normalen okus...

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
25.3.2009 22:47:20   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: yania

Zdravo...drugače sem med marčevkami,imam pa eno vprašanje..ali katera hrani svojega user posted image  z Aptamil Comfort, ali Comfortmil?
jaz sem namreč danes opoldan dala mojemu 6 tednov staremu user posted image  Comfort, ker ga po Apt.1 rahlo črviči in prdi. Prej se je zbudil, zelo poslinjen, kar mehurčki so mu šli iz ustk, pa tak miren je....ma ne vem. Potem pa poskusim mleko, pa je fuuul grenko in smrdi kot surov krompir, kot bi bilo ful škroba not...grozno..no zdej sem mu dala navaden aptamil spet.....

Garantirano je to "normalen" okus!!! user posted image

Mi mamo še hujšo varianto (v okusu) - Aptamil ADC!!! Za user posted image user posted image user posted image  ... user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
25.3.2009 23:12:37   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

Mi mamo še hujšo varianto (v okusu) - Aptamil ADC!!! Za user posted image user posted image user posted image  ... user posted image

ampak pomaga pa!!!!

ponavadi so najbolj smrdeče stvari najbolj koristne....user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
25.3.2009 23:17:02   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

ampak pomaga pa!!!!

ponavadi so najbolj smrdeče stvari najbolj koristne....user posted image

Prow maš!!! user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
   [Brisano sporočilo]
25.3.2009 23:20:32   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1366
25.3.2009 23:21:02   
Balonchy
Majchy - ni še prekasno... user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image    VSE NAJBOLJŠE   user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
25.3.2009 23:22:16   
Balonchy
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Čau!

Jst sm dons čist neki fuč ROkso je bil cel dan buden...zaspal ene 2 krat za 15 minutuser posted image user posted image user posted image

TANCY zdržite do petka, pol pa doooomou in bo žurka......poljubčke za Erika!

Barbara GS dobimmo se u PETEK OB 10 V KRANJU MERCATOR HIPERMARKET NA PRIMSKOVEM

MAJCY VSE NAJBOLJŠEEEEEEEEEEE    jst bom v soboto zamenjala tvojo "tastaro" letnicouser posted image 23----32user posted image user posted image

grem zdej spat k komej gledam, sm mogla popoldne en lekadol uzet k me je štemal po glavi....

lahko noč

Nej ti hitr buča ozdravi...

Držim pesti!!! user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
25.3.2009 23:23:36   
Balonchy
Zdej grem pa tut jst počas spat (sam kaj k ne za dolgo - ptiček je jedu ob 19:40, zaspal pa ob 21:30)...
Kdaj se bo zbudu sam Bog ve... user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
26.3.2009 7:42:19   
piskot
jutro.

ma sem bla tako slabe volje vceraj, da sem vam pozabila voscit vse najlepse za praznik. se globoko opravicujem.

kenguru imamo dva, enega od babybjorna (se mi zdi uredu, ampak je samo za pokonci), pa enega k smo ga pred 2 leti kupili v soncku, pa jih zdaj nimajo vec. tisti je ful fajn, ker lahko otroka neses tudi postrani, tako kot v storklji. imam pa se tisto vreco, ampak sem se tako zredila tokrat, da ce dam vreco okoli sebe, ne morem otroka notr stlacit user posted image user posted image .

tanci me veseli da vam gre na bolje. user posted image user posted image user posted image

aja, po bioresonanci ima martin alergijo na banane, cimet in vanilijo, pa na vse konzervanse, ki se zacnejo na 200 (ki so tudi v sirupih proti alergiji user posted image ).

bad girl  kapico ima samo ene pol ure po kopanju.

ajvi ja, smo ze dogovorjeni s homeopatom, samo moramo par dni zbirat hlape v stanovanju. thx za idejo.

majci se pridruzujem cestitkam user posted image user posted image user posted image .

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
26.3.2009 7:46:43   
Šaki
no ja to itak po kopanju ja.

samo jz sm zdele 2 dneva mela ji kapco gor ker ima mrzle rokce pa ušeska pa  nosek.
pa se je zdj pomoje od tega prehladilauser posted image
tko ma zabasan nosek.pa nisva bl e nič zunaj.
matr sm smotana...user posted image

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
26.3.2009 8:02:41   
reckova
Hej punce! Se vam že 100 let nisem javila. Torej na seznamu je narobe napisano kdaj sem rodila (ne 8.2 ampak 9.2). Rodila sem po predvidevanjih na svoj rojstni dan. So bile babice v porodni čist out ko so to ugotovile. Porod ni bil hud, ampak je dolgo trajalo (22 ur). Glede na to kako vsi šinfajo MB bolnišnico sem bila full presenečena, ker so bili vsi super. Mogoče bi katera sestra na oddelku lahko bila prijaznejša ampak tudi jaz sem bila polna hormonov tak da ne morem zagotovo reči. No naš mišek Jure je zdaj star že 6t3d. Ker mami ni imela mleka se hranimo z Novalacom AC. Samo da sva z atijem ugotovila da je mali lačen je tudi trajalo. Hvalabogu dobimo zdaj hrano na recept, tako da nam ni treba samim kupovat. Sva se pa z atijem odločila, da bo Jure ostal edinec....bova raje njemu nudila vse pa še selit se nam ne bo treba. Čeprav vsi pravijo, da si bova premislila....najbrž ne. Drugače nas mučijo krči pa cartljivi smo tudi zelo.
A imajo vaši user posted image  tudi že tako močne vratne mišice? Ker naš bi že kravice pasel pa ne vem če bi mu to ravno dovolila. Pa full ima rad če ga dvigneš pokonci in potem on gleda po hiši. Takrat res močno drži glavo.
No, se beremo kaj. Lepo bodite.

Papa

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
26.3.2009 8:08:08   
Šaki
ojla reckova...super da si se oglasila..
in JA tud moja zelo glavo že sama drži kar nekj časa.prvi ni bil tol močen.no verjetno zato ker je nedonošenček..

in ja tud moja je najraje tko pokonci kot tvoj..

še kaj piši...

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu reckova)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
26.3.2009 8:08:55   
Šaki
piskot: kako ste to izvedli za alergije???

< Sporočilo je popravil bad girl -- 26.3.2009 8:09:58 >

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
26.3.2009 8:23:20   
MIHAILO
jutro...Shuka se je oglasila-superrr...in kako ste kaj,pisi nam se kaj...
Mi smo spali od 20h do 00h in potem do pol4h nato smo se malo cartali in spali od 6h do 7h...izkusene mamice kdaj se to spanje uredi tko da spi celo noc ...vem da je odvisno od otroka,sam tko priblizno....

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako vemo, da je otrok sit?
Prvi dnevi z novorojenčkom so polni čustev, neprespanih noči in vprašanj. Eno najbolj pogostih je: Ali je moj otrok dovo...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?