Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Rojeni novembra oz decembra? 26.3.2009 9:18:51
|
|
|
|
tintin
|
evo first hand experience Mi smo ga vpisali za september in do oktobra ko smo začeli z uvajanjem plačevali kot da bi bil v vrtcu (odšteli so samo prehrano). Sicer pa, v kolikor nimaš 3 otrok, porodniško tako končaš pri otrokovih 11m, kar pomeni, da itak takšrat počas začneš uvajat, kar v skrajnem primeru pomeni (če je rojen konec meseca) dva meseca plačevanja vrtca za bz (oz toliko da ti držijo mesto).
|
|
|
|
|
RE: Rojeni novembra oz decembra? 26.3.2009 9:40:32
|
|
|
|
Katrin
|
Jaz sem rodila januarja, pa sem sina vpisala s septembrom. Ker nas je bilo kar nekaj takih staršev, so letos prvič v našem vrtcu odprli skupino z novembrom, ko je vstopila v vrtec prva punčka, naslednja decembra in naš januarja. Sedaj jih je v skupini 8.
|
|
|
RE: Rojeni novembra oz decembra? 26.3.2009 14:57:09
|
|
|
|
karin412
|
Pri nas je možno plačati rezervacijo za največ 2 meseca kadarkoli v letu in je to 40% cene. Pozanimaj se.
|
|
|
|
|
RE: Rojeni novembra oz decembra? 28.3.2009 20:59:16
|
|
|
|
hokejistka
|
Rodila konec decembra, na vpisni list navedla datum vstopa 1.12., bila sprejeta in začela obiskovati in plačevati vrtec z decembrom. lp
|
|
|
|
|
RE: Rojeni novembra oz decembra? 28.3.2009 21:14:44
|
|
|
|
dream3
|
Rodila sem v začetku decembra, vrtca nisem dobila, ker je v naši občini vpis v vrtec junija in septembra. Pozanimaj se, kdaj vpisujejo pri vas. lp
|
|
|
|
|
RE: Rojeni novembra oz decembra? 29.3.2009 10:18:59
|
|
|
|
botrca
|
Rodila sem decembra in itak da navedeš kdaj gre otrok v vrtec. Šola se začne septembra in takrat gredo vsi, za vrtec je pa drugače.
|
|
|
RE: Rojeni novembra oz decembra? 29.3.2009 18:10:02
|
|
|
|
*bubi*
|
Sin je rojen novembra in je bil takrat sprejet v vrtec s 1.11., ni bilo treba plačevat nobene rezervacije. Takrat se potem nisem odločila za vrtec in sem to že v štartu povedala, da ga najverjetneje ne bo (ker sem potrebovala varstvo že s septembrom), pa so mi vseeno čuvali mesto do konca decembra. Mi je ravnateljica sama rekla, naj imam to za rezervo, če se privat varstvo ne obnese
|
|
|
RE: Rojeni novembra oz decembra? 29.3.2009 18:51:10
|
|
|
|
nejcko
|
Pri nas vpišeš otroka s tistim mesecem, ko zaključiš s porodniško. Vsako leto se septembra odpre ena skupina, ki je potem polni preko celega leta. Rezervacije pa se ne plača nič.
|
|
|
|
|
RE: Rojeni novembra oz decembra? 1.4.2009 18:30:29
|
|
|
|
K_a_t_i
|
IZVIRNO SPOROČILO: nejcko Pri nas vpišeš otroka s tistim mesecem, ko zaključiš s porodniško. Vsako leto se septembra odpre ena skupina, ki je potem polni preko celega leta. Rezervacije pa se ne plača nič. Enako. Žiga je šel v vrtec s februarjem.
|
|
|
RE: Rojeni novembra oz decembra? 2.4.2009 15:34:13
|
|
|
|
mayci
|
V našem vrtcu je taka gneča, da sprejemejo samo tiste, ki začnejo z vrtcem septembra. Kasneje le v primeru, da se kakšen otrok izpiše...
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiPrehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Cista.
пеперутка16
Ste imeli med nosečnostjo veliko/e cisto/e na jajčniku in kaj se je z njo/njimi zgodilo?