Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, brez zaščite, ok naslednja dva dni.... potem me je pa začel nekaj dni po tem nezaščitenem seksu špikat v jajčnikih, pretežno me v desnem, vendar se včasih špikanje kr seli iz enega v drug jajčnik je pa intenzivnejše zvečer in to traja zdej pet dni, vsak dan.
po treh, štirih, petih, šestih tednih, pač ko se ji zazdi...
). 
bol me je v bistvu strah da spet kaj ne štima, mislim da se z mojimi reprodukcijskimi organi kaj dogaja.
)tišči me tud, sam jst vedno trdim da je to zaradi neprimerne hrane, to sem bila že v prvih dveh nosečnostih prepričana in sem za 3kg shujšala ker sem začela normelno se prehranjevat (nisem vedla da je za to tiščanje kriva nosečnost) špikanja se pa ne spomnem...sej ne vem več kaj si nej mislim pri vseh teh težavah, ki sem jih že do zdej imela... tud da gre za nosečnost - ne vem, sem bla že 2x najbolj srečna na svetu, čez nekaj časa pa najbolj nesrečna... veselje in strah hkrati
...