Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
zelo želiva.Kaj menite ve na to?Je kaj šans?Drugače mi nikoli ne zamuja.Pa tudi se ne obremenjujem veliko glede zanositve.Samo tokrat me pa res zanima. 
), so te probleme pripisali spremembi hormonov zaradi dojenja. Rekli so mi da nimam kaj dosti moznosti zanositi dokler se hormoni ne uredijo. Tako da se nisva kaj dosti trudila, bolj ko sva si zelela. Tako spet sem cakala na moje izcedke, ki jih ni bilo od nikjer, prav tako tudi menstruacije. Danes je 28 dan in sem si rekla da bom kar test naredila (sem imela enega starega), ce slucajno se ni kaj prijelo. Skoraj me je kap ko sem zagledala
. Sem takoj sla v lekarno po se en test in spet
isti občutekali je imela katera podobno
hvala
Hvala vsem za podporo.Držim pesti za vas vse in čestitke novi bodoči mamici!
. Skratka, danes sem šla h G., (strah me je bilo, da bi bile kakšni cistični jajčniki) naredila je UZ in ugotovila je, da je vse O.K. in da je možno, da čutim vgnezditveno bolečino. Maternica se razteza, se pripravlja na vgnezditev jajčeca
Anonimna upam, da bo +
se mi je pojavil roza izcedek,..ena dva tedna me tu pa tam zaboli v spodnjem desnem delu trebuha,...nimam pojma kaj se dogaja,..trudiva se že več kot pol leta ampak do sedaj ni ratalo
. mi je pa res čudno da me od oploditve (ne ugnezditve) dalje špika in trebuh boli, dost zgodaj ane?