Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

- Val na cepljenje ni nič kaj posebej reagiral, razen kot vedno, da potem 2 dni ni čez dan nič spal in je tečnaril in tečnaril....zdaj mu je pa to še v navado prešlo, al je pa obdobje...
  - Val na cepljenje ni nič kaj posebej reagiral, razen kot vedno, da potem 2 dni ni čez dan nič spal in je tečnaril in tečnaril....zdaj mu je pa to še v navado prešlo, al je pa obdobje...  
   gre tudi tam okol 19h spat, najkasneje ob 19:30. se je tudi sam tako navadil in zaspi sam, tudi če izgleda pred tem čisto buden. Tako se mi zdi prav. Ja, pa tudi jaz zato vstajam NAJKASNEJE ob 6h
  gre tudi tam okol 19h spat, najkasneje ob 19:30. se je tudi sam tako navadil in zaspi sam, tudi če izgleda pred tem čisto buden. Tako se mi zdi prav. Ja, pa tudi jaz zato vstajam NAJKASNEJE ob 6h  zaželel špagete bolognese. Nejka ima pa danes za kosilo ... maminega mlekeca ...
    zaželel špagete bolognese. Nejka ima pa danes za kosilo ... maminega mlekeca ...