mojca345
|
IZVIRNO SPOROČILO: majolkica IZVIRNO SPOROČILO: mojca345 veš kaj ? vse se izravna...ene močnejše M, druge težke porode.... mojca sej sem se samo hecala.... so mi prav všeč naše debate.... danes pa ti želim čimlepši dan s tvojim dragim - en kubik uživancije.. midva sva imela v planu na eno dolgo pot, pa jo je moj prestavu - sem zdej cele dneve pekla in pospravljala, ki je imel rojstni dan pa je reku, da zdej si pa moram malo odpočit. tako, da se bova kar doma crtala.. iiiiiiiiiiiiiiiiiiii ma jaz bi tudi bila doma nekje....v mislih sem imela, da bi šla se kopat, ma sem pozabila na M. ampak že pojenja....mogoče bova šla ali pa nekam drugam... dva dni nazaj sem mu poslala pismo ( piševa si pisma preko maila ) pa sem mu napisala, da je on moja največja sreča in da ga imam ful rada in tko...svoja občutke o vsem, tudi o stvareh, ki me motijo... pa mi je odpisal naslednje, kar se mi zdi zanimivo delit z vami. kot en vpogled na moške glave, prilagam naslednjih par besed od mojega možeka : "Velikokrat razmisljam o tem kar mi govoris in kar si mi napisala tudi v pismu. Pogovor. Da ti povem kaj cutim, kaj mislim. Se trudim v tej smeri samo mi je tezko. Dostikrat se mi zgodi, da imam v glavi kaj vse bi ti rad rekel, vse premeljem preden se vidiva, a ko te vidim, ko se te dotaknem, se mi vse zbrise. Vse misli grejo cez okno, in ostanes samo ti. Samo ti in jaz, in nic drugega. Nobenih misli, nobenih skrbi. Nicesar. Zato je nekako lazje ce ti takole pisem kaj si mislim in kaj cutim ko te ni ob meni, ker drugace mi ne ratuje prevec dobro. Zal."
|