tinaaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: lili82 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 lili .a tukaj pa nebi vprašala. sE LAHKO ŠE ME KAJ NAUČIMO ZRAVEN K BOMO KMAL MAMICE.dA BI ŽE ODPRLE TEMO APRILSKI KROF(E)KI ?A nas nimaš rada Sonček, sploh ni vprašanje, če vas imam rada al ne, ampak je stvar v tem, da včasih želiš koga kaj vprašat in se potem sploh ne moreš več najti v navalu čvekanja - aprilčiče so zadnje čase velike čvekice po duši... vsak dan je zagotovo dvomestna številka novih načvekanih strani a veš kako naredi,saj smo se menle da lahko če želite odprete ,samo smo rekle da bi počakale rmmajo da pride ,ker je kao prva od nas aprilk rodila. Lahko pa k boš pisala vse označiš na debelo in barvno da bomo vedele da gre za nujno ? in da ti vse mamice odg. ne no ,saj verjamem da je 1000000 vprašanj.Vsaj jaz vem da jih bom imela Ja čveke smo pa res ,sedaj smo vse že na porodniški in imamo čas pa zakaj ste tok proti, da se odpre nova tema tam??? Lili - ti kr odpri/al pa kera druga, ker mamice ste bolj bizi in vcasih so kaksne zadeve res nujne oz rabis doloceno podporo. Soncek & Co pa brez zamere, ampak ni treba tok forsirat,da se ostane samo tukaj, ce nekatere zelijo drugace.. Ce imate cas vse tukaj obdelat, pol boste ziher imele cas tud unih 5 postov tam, ce vas bo zanimalo. Ce ne prej, pa ko rodite. In ni se treba norca delat iz tistih, ki se javijo na 14 dni - morda se ravno zato ne javljajo pogosteje, ker enostavno ne sfolgajo brat 15-20 strani ... Pa ko enkrat boste mamice, bodo vsaj nekatera vprasanja ze odgovorjena in na enem mestu in bodo koristila vsaki mamici, ki bo prisla cvekat tja..