Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

. Da ti ne pride v kri
 . Da ti ne pride v kri 

- sva se imela prav lušno...tatija je pa videl le 5 minut, ker je prišel po službi in fitnesu se stuširat, pa šibal po opravkih naprej in prišel domov, ko sem
  - sva se imela prav lušno...tatija je pa videl le 5 minut, ker je prišel po službi in fitnesu se stuširat, pa šibal po opravkih naprej in prišel domov, ko sem  

...jaz se sice ne spoznam, ampak sigurno so kaka zelišča in čaji, ki olajšajo uspavanje, pa ne moreš ratat odvisna....ker od tablet prehitro postaneš odvisen in potem je še slabše.....
 ...jaz se sice ne spoznam, ampak sigurno so kaka zelišča in čaji, ki olajšajo uspavanje, pa ne moreš ratat odvisna....ker od tablet prehitro postaneš odvisen in potem je še slabše.....  , že ves dan samo jem. Neli je šla ob pol osmih spat, do osmih sem pospravila, naredila riževo sluz, prevrela vodo zanjo, pol sem pa jedla,jedla in gledala tv. Zdaj enkrat bo prišel domov
 , že ves dan samo jem. Neli je šla ob pol osmih spat, do osmih sem pospravila, naredila riževo sluz, prevrela vodo zanjo, pol sem pa jedla,jedla in gledala tv. Zdaj enkrat bo prišel domov  , še kar dela- bogi. Se potrudi priti do 22h, da lahko še Neli nahrani, pol jo pa še polupčka, ker je ves dan ni videl
 , še kar dela- bogi. Se potrudi priti do 22h, da lahko še Neli nahrani, pol jo pa še polupčka, ker je ves dan ni videl