Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Zjutrej Sploh ne vem, ali naj še sodelujem na RR al ne, ker se mi zdi, da itak samo še jamrat hodim sem gor Se mi zdi, da sem prišla do najnižje točke . Danes je zadnji dan moje porodniške, moj lubi je že cel mesec doma, Manca ima žurke ponoči, zjutraj je potem spet med 5 in 6 uro auf, ..... in še in še SEj ko pogledam mojega sončka kako se vsak dan kaj novega naredi, mi srce spet zaigra in se mi prikrade nasmeh n usta tr solze v oči, ampak potem pa spet ta občutek, da gre vse samo navzdol, ..... Nč, bom nehala jamrat, ker so itak to moje težave in nima smisla, da tukaj težim s tem, ker ne bo nič bolje Lubica naša ti se kar potoži, tukaj smo, s tabo smo Saj bo bolje. Naj ti priznam, da imam tudi jaz zadnje dni take momente, sploh, ko pomislim, da bo morda moral moj sonček takoj po prvem maju v vrtec . Se mi kar cmok v grlu naredi in dobim solzne oči. Pa me poglej - delam v vrtcu in vem, da mu tam ne bo nič manjkalo, amapk vseeno sedaj se gre za mojega otroka. Veš bomo pregurale tudi te stvari. Če smo prestale nosečnost, porod.... bomo tudi te stvari okrog odhodov v službo, v vrtce, nespanja.... Drži se in ostani z nami.