Skye
|
Jutro čveke. Naša noč je bila Zdaj pa mi ju je tudi uspelo spat spraviti, da lahko eno v miru spijem. IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Skye Da se še tukaj na hitrco javim, da ne boste mislile da sem pozabila na vas Prosti čas je na čisti nuli.....kolikor nismo zunaj, zdaj ko je tako čudovito vreme, pa sem z njima na tleh, ali ju pazim, kaj bosta zopet ušpičile......nič v stanovanju ni več varno...niti minute ju ne morem pustiti same....začeli sta se tudi med seboj klofati, ščipati, si krasi igrače....tako da pestro je.....sploh si ne upam pomisliti, kaj bo šele ko bosta hodile No Lia mi ne bo pustila več kaj dosti časa Za nami je tud prvo kopanje v bazenu...Tia uživala 100 na uro ...Lia se drla 100 na uro . Upam, da bo naslednjič boljše. Prav tako smo prestali prvi obisk pri zobozdravniku.....sta bile pridne in lepo odprle usta Mi je pa svetovala, naj čaj (uporabljamo HIPP-ovega) čimprej zamenjamo z nesladkanim čajem oz. vodo, ker sladkor kar precej načenja zobke. No do zdaj nam še ni uspelo Ker ne utegnem prebrati vsega za nazaj, bom kar vsem obmesečnikom, ki so v zadnjem tednu praznovali zaželela in vsem bolančkom Lepo, da se javiš Za plavanje, se bo Lia že unesla slej kot prej. Ti pa verjamem, da imaš pestro, ker jaz samo z eno ne folgam Lia je in me malo na AT spominja jaz sem tudi gledala kaj je zdej to, kdo je slikal mojo AT je kar moja Lia