Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

...moram spravit Matica ven
in jaz odpravili na obalo. Bil je prečudovit dan, Žan Luka je 3 ure skoz hodil, mene je pa malo sonce ožgalo. Res si nisem mislila, da je že sedaj tako močno.
Tudii Neži rasteta dve štirki in je sitna do konca in naprej in slabo je, ampak bo že
Zdaj se ji je razširilo še pod in na oko, tako da smo za četrtek zjutraj naročeni.. ma, itak že vem, da ne bo nič... Kaj ste vi dobili? Pa super, da ste šli na Obalo
On zame ne bo šel, jaz bi pa morala z Nejo pridet v vinograd, kjer bi on še vedno drva sekal, jaz bi pa skakala okrog in pazila, da Neja s kakšne škarpe ne zgrmi v dolino...ZAKAJ? Grem raje z njo na igrišče, ker je tudi za njo bolj primerno. Včeraj smo tudi bili pri njegovi mami na šunki in jajcih, pri mojih še nismo bili in tudi ne vem kdaj bomo imeli čas, da bi šli.