Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Čistilo za laminat - sijaj 12.4.2009 11:02:06
|
|
|
|
donat
|
Pozdravljena Enkrat sem kupila eno čistilo, ki je bilo podobno mleku, grem jaz to namazati laminat in kaj se mi zgodi po nekaj dnevih???? Začne se luščit, bilo je grozno , Zdaj obrišem z mokro krpo ki dodam v vodo navaden pril, nato ko se posuši pa z suho krpo obrišem, stopim na krpo in brišem je učinkovito zraven telovadim in cenovno je ugodno Pa lep dan
|
|
|
|
|
RE: Čistilo za laminat - sijaj 12.4.2009 13:29:08
|
|
|
|
Isabellabina
|
Jaz sem tudi že poskusila z enim čistilom ,ki je bil samo za laminat in sem imela enako sranje kot donat...sem se namučila ,da sem vse stran spravila.Potem pa sem poskusila sosedin recept...2 dcl vinskega kisa v pet litrov vode in se lepo sveti.Poskusi
|
|
|
|
|
RE: Čistilo za laminat - sijaj 12.4.2009 16:47:58
|
|
|
|
Tisana
|
IZVIRNO SPOROČILO: big mamma Potem pa sem poskusila sosedin recept...2 dcl vinskega kisa v pet litrov vode in se lepo sveti.Poskusi Kaj pa vonj?
|
|
|
RE: Čistilo za laminat - sijaj 12.4.2009 19:00:09
|
|
|
|
cmokec
|
Meglio za laminat je kar dober. Lepo se posveti, ne pušča madežev, pa nič ne drsi, ko se posuši.
|
|
|
RE: Čistilo za laminat - sijaj 12.4.2009 19:29:52
|
|
|
|
kajajaka
|
Meni na laminatu vse deluje flekasto.... Sem sprobala ogromno zadev. Sedaj uporabljam le vodo (paro) in se še najbolj sveti, pa brez flekov je. Mislim, da je laminat nasploh problematičen.
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brano v zadnjem mesecuOvulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 pokazateljev, da je vaš dojenček inteli...Včasih se zdi, da je vaš dojenček nemiren, vendar je to lahko pokazatelj, da je izjemno inteligenten. To je 11 znakov, k...
Kako izbrati dobro dejavnost za svojega ot...Šport, ples, glasba, jeziki, ustvarjanje … Ponudba dejavnosti za otroke je velika. Kako izbrati takšno, ki bo otroka ves...
Zadnje s foruma
izbor imena za fantaadockKatero ime za fanta vam je najbolj všečpeter (
23%)

jan (
47%)

izak (
23%)

oto (
7%)
Število vseh glasov: 268Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!