Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

. Niso skoraj nič pomagale tiste tri inekcije, razen da sem bila fullll v rožicah.
   . Niso skoraj nič pomagale tiste tri inekcije, razen da sem bila fullll v rožicah.  

je zdaj "osvojil" korenček in bučko  - vsakega je jedel 4 dni zapored. Zdaj v tem tednu po praznikih pa dam še cvetačo in brokoli, pa grah....KAJ LAHKO ŠE OD ZELENJAVE ZDAJ??? Ja, sadje bom dala pa potem, ko bo jedel večino zelenjave....ampak to je samo teorija
  je zdaj "osvojil" korenček in bučko  - vsakega je jedel 4 dni zapored. Zdaj v tem tednu po praznikih pa dam še cvetačo in brokoli, pa grah....KAJ LAHKO ŠE OD ZELENJAVE ZDAJ??? Ja, sadje bom dala pa potem, ko bo jedel večino zelenjave....ampak to je samo teorija  mi je bilo fajn
    mi je bilo fajn  potem je pa tudi seks superca, sploh tako, ko ste bili veeeeeliko časa skupaj v drugem okolju, pa še vse je bilo tam postreženo in imaš potem res dosti časa za vse 3 skupaj
  potem je pa tudi seks superca, sploh tako, ko ste bili veeeeeliko časa skupaj v drugem okolju, pa še vse je bilo tam postreženo in imaš potem res dosti časa za vse 3 skupaj