Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

Drugače mi pa tudi na Gradiško jezero ne bi bilo treba it tolk daleč, ker je ena bližnjica, ki smo jo potem odkrili, ko smo iskali prostor za piknik... Ja, nimaš kaj, bomo pa za drugič vedeli...
  Drugače mi pa tudi na Gradiško jezero ne bi bilo treba it tolk daleč, ker je ena bližnjica, ki smo jo potem odkrili, ko smo iskali prostor za piknik... Ja, nimaš kaj, bomo pa za drugič vedeli... 

. Jaz sem ga slišala šele proti jutru.
 . Jaz sem ga slišala šele proti jutru. 

Sem se razčula in nisem mogla nazaj zaspat.
   Sem se razčula in nisem mogla nazaj zaspat.  ziher pase, ker je bil zdej dva dni skoz v akciji in so ga meckali vsi po vrsti, tak da je bil vceraj zvecer malce navelican in je posledicno tudi spal slabse..sem sla sele ob 2h zjutraj spat in sem do 7h zjutraj vstala mislim da 5x pa dojila sva se ene 4x
  ziher pase, ker je bil zdej dva dni skoz v akciji in so ga meckali vsi po vrsti, tak da je bil vceraj zvecer malce navelican in je posledicno tudi spal slabse..sem sla sele ob 2h zjutraj spat in sem do 7h zjutraj vstala mislim da 5x pa dojila sva se ene 4x