Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
.
. Bo menda naslednjič več časa.

12. dan, v drugem pa mislim, da že nekje 7. ali 8.dan.... TOKRAT JE NE PRIČAKUJEMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
, da bo tko vesel, da še vozit ne bo mogu... pa je rekel, da bi rad, da ga preden gre v službo... jaaaaaaaaaaaaaaaaa
vprašanje. Vstavljam si ta presneti UTROGESTAN, pa me zanima, če si ga naj tudi jutri zjutraj vstavim, ko imam ob 8h ET? Prav
bljak je, pa ne vem kaj naj?! V prejšnjem postopku sem namreč jedla Dabroston, je bilo bolj simpl. Mi lahko svetujete?
!
, vendar je druga bolj bleda kot na first signu. Zdej me pa obdajajo mešani občutki. Sej verjetno se testa nista zmotila a ne? Res še kr ne morem verjet. Bom šla jutri v lekarno še po CB.
vedela, da PSU +, pomeni plodovi srčni utripi.
Jah, nimamo kej. Take težke stvari pošilja vesolje le tistim, ki so močni in znajo zadeve pošlihtati!
žalostna, od 5 celic so se tri sicer oplodile, ampak
, temveč da greste v postopek...in to je to, pravijo, da ko spustiš elastiko, se zadeve same spravijo v red.