Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Čeprav nisem bila jaz pobudnik da greva v stanovanje. Ampak se je moj ne dolgo nazaj zelo spričkal doma in rekel da si bova poiskala stanovanje in da odideva. Jaz sem pred par dnevi poskušala govorit z njo in sem ji rekla da se bomo pogosto videli in da bova prišla domov kosit travo in pomagat delat. In da naju lahko vedno pokličeta če bosta kaj potrebovala. (Narazen bomo 15km) Pa je samo nekaj zmuvila. No in sedaj sem že jaz kar nekaj dni pri naših doma in čakam da nama priklopijo elektirko da se lahko vselima. Danes sem šla do mojega in sta bila tast pa tašča zunaj. Jaz zelo na glas z veselim glasom pozdravim, in tast odide brez besed not tašča pa ne odgovori. Pa moj reče alooo kepica83 je pozdravila. Pa se tašča obrne pa me samo pogleda brez besed. o meni so takoj stopile solze v oči in sem odšla dol v kurilnico nekaj za psa iskat. Sedaj pa imam vprašanje: kaj naj naredim ali kako se naj obnašam? mojega sem vprašala zakaj mama ne govori z mano pa je rekel da ne ve. Do njega pa se normalno obnaša. Žalostna sem da je tako stanje.

čimprej stran in tja ne hodiš dokler te (oz. vaju) izrecno ne povabijo. Naj se strasti ohladijo...
za odločitev za skupno življenje. Prvi preizkus je že tu...
Srečno!
(v rit brcni).