Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Oldtimer - drugačna poroka 20.4.2009 12:06:21
|
|
|
|
mišk
|
Meni ga je sestra s fantom najela kot darilo. Je pa Pontiac, bež barve, letnik 1959 se mi zdi. Slikco lahko vidiš v mojem albumu. Sicer je sedaj ne morem vprašat za telefonsko številko lastnika, a ti lahko kasneje sporočim. Je pa iz Celja.
|
|
|
|
|
RE: Oldtimer - drugačna poroka 20.4.2009 12:22:40
|
|
|
|
cukr07
|
Midva sva se vozila s VW hrošči. Izposodila sva se jih brezplačno od svaka in njegovega prijatelja.
|
|
|
RE: Oldtimer - drugačna poroka 20.4.2009 14:30:46
|
|
|
|
melanija
|
Jaz sem imela Topolinčka, posodil pa mi ga je stric. Najbolje da vprašaš kakšen klub oldtajmerjev v bližini.
|
|
|
|
|
RE: Oldtimer - drugačna poroka 20.4.2009 14:55:28
|
|
|
|
Olivija
|
jaz sem prijateljici posodila mojega hrošča cabrio (metalic moder). Pa še zelo lepo so ga okrasil, edin vreme nas je malce zafrkavalo.
|
|
|
|
|
RE: Oldtimer - drugačna poroka 20.4.2009 21:15:11
|
|
|
|
Tinca78
|
Mišk živjo, prosim za telefonsko - če se da bi bilo super. Namreč zanimajo me "stare" limuzine ... lp
|
|
|
|
|
RE: Oldtimer - drugačna poroka 21.4.2009 10:45:08
|
|
|
|
familija
|
Sem malo pobrskala po netu, ker mi je ena prijateljica omenjala, da bo najela tale avto: www.oldsmobile.si. Vpraši jih kako pa kaj ... Drugač je pa ideja poroke z oldimerjem huda. lp
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Dotikanje med nogami.
пеперутка16
Moj triinpolletnik se nenehno dotika svojega lulija in noče nehati. Poskusila sem ga na različne načine odvrniti, vendar ne deluje. Rada bi, če bi mi kdo, ki je imel podobno situacijo, napisal, kako jo je rešil. Hvala.